ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Είμαστε σε συζητήσεις για τα κενά που θα προκύψουν από το Κόπα Άφρικα"

Ο Πέδρο Μαρτίνς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Λαμία
Ο Πέδρο Μαρτίνς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Λαμία ΙΝΤΙΜΕ

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου πως οι ερυθρόλευκοι είναι σε συζητήσεις για τα κενά που θα προκύψουν από τους παίκτες που θα φύγουν για το Κόπα Άφρικα.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 της Λαμίας για την 15η αγωνιστική της Super League Interwetten με γκολ του Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για τη διαφορά που υπήρξε ανάμεσα στο α' και το β΄ μέρος, όπως και για τις συζητήσεις που γίνονται ενόψει των κενών που θα προκύψουν εξαιτίας του Κόπα Άφρικα.

Οι δηλώσεις του Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου:

Για τον Μανωλά και το Κόπα Άφρικα: "Έχω μιλήσει και έχω αναφερθεί στον Μανωλά. Το τι περιμένουμε από αυτόν. Είμαστε σε συζητήσεις για τα κενά που θα έχουμε από τους παίκτες που θα πάνε στο Κόπα Άφρικα και για το σε ποιες θέσεις από προκύψουν ανάγκες".

Για τη διαφορά ανάμεσα στο α' και το β' μέρος: "Η απόδοση από το α' στο β' μέρος ήταν τελείως διαφορετική στην ομάδα. Στο ξεκίνημα ήταν τα πράγματα όπως τα είχαμε σχεδιάσει. Όταν όμως το δεύτερο γκολ δεν έρχεται η αντίπαλη ομάδα αποκτά αυτοπεποίθηση.

Επίσης η απόδοση από κάποιους παίκτες μας δεν ήταν η αναμενόμενη. Κάποιοι ήταν κουρασμένοι. Κρατάμε τη νίκη. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την εικόνα του β' μέρους όμως δεν μπορούμε να ακυρώσουμε το ξεκίνημά μας".

Για τον Μαντί Καμαρά: "Η δουλειά είναι η απάντηση για τον Μαντί Καμαρά. Να δουλέψει πιο καλά και περισσότερο".

Για τον Ολυμπιακό Β': "Ο Κάνιο κάνει εξαιρετική δουλειά και έχει παίκτες νέους σε ηλικία που κάνουν πολύ καλή δουλειά και που είναι πρώτη φορά σε τέτοιο επίπεδο. Παρακολουθούμε ότι γίνεται εκεί και μακάρι να συνεχίσουν καλά. Να ευχηθούμε πολλοί από τους παίκτες αυτούς να έρθουν στην πρώτη ομάδα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ