ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Είδα καλά πράγματα, θα μπορούσαμε να είχαμε επιτυχία στις ευκαιρίες"

/  /  -  (  / EUROKINISSI)
/ / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού κόντρα στην Κρακόβια τονίζοντας πως βελτίωσε πράγματα στο παιχνίδι της.

Ισόπαλο 0-0 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στην Κρακόβια, στο τρίτο φιλικό των ερυθρόλευκων στην Αυστρία. Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV μετά το τέλος του αγώνα εξέφρασε την ικανοποίησή του, ενώ αναφέρθηκε και στον Φίλιπ Ζινκερνάγκελ, τον οποίο εν τέλει δεν χρησιμοποίησε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρτίνς:

"Είδαμε καλά πράγματα, βελτιώσαμε την άμυνα στην αντεπίθεση. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, δεν μας έκαναν ευκαιρίες. Είχαμε 3-4 καλές ευκαιρίες που θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Είμαι ευχαριστημένος. Ομάδα που παλεύει, παρά την κούραση. Θα μπορούσαμε να είχαμε μεγαλύτερη επιτυχία στις ευκαιρίες".

Για το αν είναι ικανοποιημένος: "Πιστεύω ότι αυτά τα παιχνίδια μετράνε για το ομαδικό πνεύμα βλέπουμε πού είναι τα όρια μας. Πρέπει να δώσουν το λίγο παραπάνω. Είμαι ικανοποιημένος, να συνεχίσουμε έτσι".

Για το πότε θα δούμε τον Ζινκερνάγκελ: "Άργησε πολύ να έρθει, πέρασαν τρεις μέρες, κάνει προπονήσεις, ετοιμάζεται, μπορεί να τον δούμε στο επόμενο παιχνίδια για 20 λεπτά. Θα περιμένουμε λίγο ακόμη, θα είναι έτοιμος".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ