ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Είδα αυτό που θέλω για τον Ολυμπιακό, πάμε στη ρεβάνς σαν να έχουμε 0-0"

Ο Πέδρο Μαρτίνς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Λουντογκόρετς
Ο Πέδρο Μαρτίνς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Λουντογκόρετς PHOTO CREDITS: INTIME

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στο κανάλι του Ολυμπιακού για τη νίκη με 3-0 επί της Σλόβαν στα playoffs του Europa League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη συνολική εμφάνιση των παικτών του στον Ολυμπιακό στο πρώτο παιχνίδι των playoffs του Europa League με αντίπαλο τη Σλόβαν και τη νίκη με 3-0, που βάζει παρακαταθήκη πρόκρισης στη φάση των ομίλων.

"Τα κρατάω όλα. Ήταν ένα παιχνίδι καλό από την αρχή. Η ομάδα πίεζε, κυνηγούσε συνέχεια το γκολ και είχαμε πολλές ευκαιρίες. Ακόμα και όταν βάλαμε το πρώτο και δεύτερο γκολ, η ομάδα κυνηγούσε το τρίτο. Είχαμε μεγάλη βελτίωση από την προηγούμενη εβδομάδα, ιδιαίτερα στη φυσική κατάσταση, αλλά και στο παιχνίδι μας. Συνολικά, πιστεύω ότι είδα αυτό που θέλω για τον Ολυμπιακό", δήλωσε ο Πορτογάλος προπονητής στο κανάλι του συλλόγου στο YouTube.

"Το 3-0 είναι ένα καλό αποτέλεσμα, όμως έχουμε ακόμα 90 λεπτά. Έχουμε έναν αντίπαλο που αξίζει το μέγιστο σεβασμό. Να μην τον υποτιμήσουμε. Να πάμε εκεί σαν να ήταν 0-0 το αποτέλεσμα".

Όσο για το τι θα ήθελε να βελτιώσει η ομάδα στη ρεβάνς, ο Μαρτίνς είχε δύο πράγματα να πει: "Να συγχρονιστούμε πιο καλά στο αμυντικό τρανζίσιον. Επίσης, η επιθετική λειτουργία μας θα βελτιωθεί".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ