ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Έχουμε δουλειά μπροστά μας, η πρόκριση δεν θα είναι εύκολη"

Ο Μαρτίνς στο φιλικό με τον Άρη
Ο Μαρτίνς στο φιλικό με τον Άρη PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανέφερε μετά το φιλικό κόντρα στον Άρη, πως ο Ολυμπιακός έχει δουλειά μπροστά του ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στη Νέφτσι Μπακού για τον β' προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-0 του Άρη σε φιλικό παιχνίδι στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του στο Mega μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε ευχαριστημένος απ' την ομάδα του, υπογράμμισε όμως ότι χρειάζεται δουλειά. Επίσης, τόνισε πως η αναμέτρηση με τη Νέφτσι Μπακού (21/7, 22:00) για τον β' προκριματικό γύρο του Champions League θα είναι δύσκολη.

"Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μας, αλλά έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Ο στόχος μας είναι να είμαστε καλύτεροι σε μία εβδομάδα. Δεν είχαμε τη φρεσκάδα που είχε ο Άρης. Ξέρουμε ότι χρειαζόμαστε δουλειά και δεν είμαστε ακόμα στην επιθυμητή κατάσταση. Αλλά έχουμε μία εβδομάδα καιρό για να προετοιμαστούμε και φτάσουμε στην κατάσταση που θέλουμε.

Γνωρίζουμε τη Νέφτσι από το Αζερμπαϊτζάν, την έχουμε αναλύσει. Γνωρίζουμε ότι έχει ενδιαφέροντες παίκτες και η πρόκριση δεν θα είναι εύκολη, θα αντιμετωπίσουμε δυσκολίες, αλλά θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπρορούμε" ανέφερε στις δηλώσεις του ο Πορτογάλος τεχνικός.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ