ΕΛΛΑΔΑ

Ολυμπιακός - Άρης 3-0: Τριάρα και έτοιμος για τη Νέφτσι Μπακού

Ο Καμαρά πανηγυρίζει γκολ του στο Ολυμπιακός - Άρης
Ο Καμαρά πανηγυρίζει γκολ του στο Ολυμπιακός - Άρης EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη με σκορ 3-0 απέναντι στον Άρη σε φιλικό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης και είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τη Νέφτσι Μπακού στο β' προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-0 του Άρη σε φιλικό παιχνίδι στο Γεώργιος Καραϊσκάκης και δήλωσε έτοιμος να αντιμετωπίσει τη Νέφτσι Μπακού στον β' προκριματικό γύρο του Champions League. Πολλές αλλαγές απ' τον Μαρτίνς στο δεύτερο μέρος, που ήθελε να δοκιμάσει πολλούς απ' τους ποδοσφαιριστές του. Καλή εικόνα για τον Άρη στο πρώτο ημίχρονο, έπεσε η απόδοσή του μετά την ανάπαυλα.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το παιχνίδι με σύστημα 4-3-3, με Αραμπί κορυφή και Μασούρα - Ραντζέλοβιτς στα άκρα. Με 4-2-3-1 παρέταξε την ομάδα του ο Άκης Μάντζιος. Στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης ήταν εκείνος που μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Οι κίτρινοι θέλησαν να πιέσουν δυνατά τους ερυθρόλευκους και να είναι εκείνοι που κρατούν την κατοχή. Η πρώτη καλή στιγμή κατεγράφη στο 16' με κεφαλιά του Μπεναλούαν, που έφυγε άουτ.

Στη συνέχεια οι κίτρινοι είχαν δύο δοκάρια, με τον Ολυμπιακό να μην μπορεί να κρατήσει μπάλα. Στο 18' ο Σάσα σούταρε στα όρια της περιοχής, με την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και να φεύγει άουτ. Στο 30ο λεπτό οι κίτρινοι είχαν επίσης καλή στιγμή. Ο Μαντσίνι έστρωσε την μπάλα στον Μπρούνο Γκάμα στη μεγάλη περιοχή, αλλά ξανά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Ο Ολυμπιακός σκόραρε στην πρώτη του ουσιαστικά επίσκεψη στα καρέ του Ντένις. Ο Ραντζέλοβιτς έβγαλε μία σέντρα απ' τα δεξιά, ο Καμαρά στο ύψος του πέναλτι πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι ερυθρόλευκοι πριν απ' το τέλος του πρώτου μέρους έγραψαν το 2-0. Ο Εμβιλά σούταρε στα όρια της περιοχής και με ένα πολύ όμορφο σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το γκολ προήλθε μάλιστα από εξαιρετική πάσα του Αραμπί.

Στο β΄μέρος ο Ολυμπιακός πέρασε σε αρκετές αλλαγές. Αρχικά γύρισε το σύστημα σε 4-2-2 περνώντας τους Αγκιμπού Καμαρά, Κένι Λαλά και Χασάν, ενώ στη συνέχεια μπήκαν και οι Κουντέ, Βρουσάι και Ουσεϊνού Μπα, ο οποίος επέστρεψε έπειτα απ' την επέμβασή του. Οι ερυθρόλευκοι πατούσαν καλύτερα, αν και η πρώτη καλή στιγμή σημειώθηκε στο 57' με πλασέ του Μήτρογλου που απέκρουσε ο Τζολάκης.

Ο Άρης προχώρησε επίσης σε αρκετές, με τον ρυθμό του παιχνιδιού ως εκ τούτου να πέφτει. Οι ερυθρόλευκοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα και δοκίμαζαν κάποια μακρινά σουτ. Ωστόσο, μία ενέργεια του Κούντε έκανε τη διαφορά. Με πολύ όμορφο τρόπο πάτησε στην περιοχή, μοίρασε στον Ραντζέλοβιτς, ο οποίος σούταρε για το 3-0.

Μέχρι και στο τέλος του παιχνιδιού δεν υπήρξε κάποια αλλαγή στο σκορ. Στις καθυστερήσεις ο Άρης φρόντισε να απειλήσει με ένα σουτ του Μήτρογλου μέσα απ' την περιοχή, το οποίο έδιωξε ο Τζολάκης με το πόδι.

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Ανδρούτσος (46' Λαλά), Σεμέδο (65' Ουσεϊνού Μπα), Παπασταθόπουλος (79' Αβραάμ Παπαδόπουλος), Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά (79' Σουρλής), Μπουχαλάκης (65' Κούντε), Καμαρά (46' Χασάν), Ελ Αραμπί (65' Βρουσάι), Ραντζέλοβιτς (79' Τσούμιτς), Μασούρας(46' Αγκιμπού Καμαρά)

Άρης: Ντένις (46' Κουέστα), Δεληζήσης, Μαντσίνι (69' Μάνος), Ματέο Γκαρσία (69' Γκάνεα), Μπρούνο Γκάμα (55' Μήτρογλου), Μπερτόγλιο (55' Μπρούνο), Σούντγκρεν, Ματίγια (55' Τζέγκο), Μπεναλουάν (82' Ασλανίδης), Σάκιτς, Σάσα.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΡΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ