ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Έχω ζήσει υπέροχα πράγματα στον Ολυμπιακό, είμαστε μία οικογένεια"

Ο Πέδρο Μαρτίνς στη φιέστα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος.
Ο Πέδρο Μαρτίνς στη φιέστα του Ολυμπιακού EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς έπειτα από την απονομή του 46ου πρωταθλήματος τόνισε ότι έχει ζήσει υπέροχα πράγματα στους ερυθρόλευκους, ενώ ανέφερε ότι όλοι στα αποδυτήρια είναι μία οικογένεια.

Ο Ολυμπιακός γιόρτασε την κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος μετά από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του στη Nova σχολίασε ότι έχει ζήσει μοναδικά πράγματα στους ερυθρόλευκους, ενώ τόνισε ότι στον Ολυμπιακό είναι μία οικογένεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρτίνς:

"Είναι εξαιρετικά τα πράγματα στον Ολυμπιακό, είναι μοναδικά, πράγματα που θα μείνουν για πάντα στην μνήμη μου. Έχω ζήσει υπέροχα πράγματα εδώ από την πρώτη στιγμή που ήρθα εδώ".

Για τους παίκτες: "Τους νιώθω σαν παιδιά μου, σαν να είμαι ο πατέρας του. Πάντα είμαι δίπλα τους και τους συμβουλεύω, είμαστε πολύ δεμένοι. Θέλω να τους δω να προοδεύουν. Είμαστε μια οικογένεια. Όλες οι επιτυχίες είναι αποτέλεσμα του κλίματος που υπάρχει στην ομάδα, μίας σκληρής δουλειάς και όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα βραδιά σαν και αυτή. Έχουμε πάρα πολύ καλή συνεργασία".

Για το αν είναι δίκαιος με τους παίκτες του: "Γενικά στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να πεις αυτή τη λέξη. Δεν είναι τα πάντα δίκαια στο ποδόσφαιρο. Αυτό που μας χαρακτηρίζει είναι η ευγενής άμιλλα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ