ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Δυνατή αντίπαλος η Μακάμπι Χάιφα, πρόκληση για εμάς"

Ο Πέδρο Μαρτίνς κατά τη διάρκεια αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ | 14 Μαΐου 2022
Ο Πέδρο Μαρτίνς κατά τη διάρκεια αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ | 14 Μαΐου 2022 INTIME

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την αντίπαλο του Ολυμπιακού στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, Μακάμπι Χάιφα, τονίζοντας πως τα δύο παιχνίδια με τους Ισραηλινούς είναι πρόκληση για τους ερυθρόλευκους.

Η Μακάμπι Χάιφα είναι το εμπόδιο που θα χρειαστεί να υπερπηδήσει ο Ολυμπιακός στα μέσα Ιουλίου για να πάρει το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, μετά από την κλήρωση που έλαβε χώρα στη Νιόν την Τετάρτη (14/6), με τον Πέδρο Μαρτίνς να παραχωρεί δηλώσεις για το συγκεκριμένο σετ αγώνων και να κάνει λόγο για παιχνίδια-πρόκληση.

"Είναι μία πολύ καλή ομάδα, πρόκειται για έναν δυνατό αντίπαλο. Έχουμε δει τη δουλειά που κάνει στο Ισραήλ τα τελευταία δύο χρόνια.

Είναι πραγματικά μία πρόκληση για εμάς, όμως και εμείς έχουμε όλες τις προϋποθέσεις, όλοι γνωρίζουν ότι ο στόχος μας είναι να προκριθούμε, θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε το στόχο αυτό.

Είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος με πολλούς διεθνείς Ισραηλινούς παίκτες και θα πρέπει να έχουμε όλες τις προϋποθέσεις για να περάσουμε", τόνισε ο Πορτογάλος προπονητής με δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι των ερυθρολεύκων στο Youtube.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ