ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε δικαιολογίες, τίποτα δεν έχει τελειώσει"

Ο Πέδρο Μαρτίνς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη
Ο Πέδρο Μαρτίνς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη INTIME

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού στη Ριζούπολη τόνισε πως η ομάδα του δεν έδειξε την επιθετικότητα που χρειαζόταν και το ματς κόντρα στον Απόλλωνα μπορεί να λειτουργήσει σαν εσωτερικό ξυπνητήρι.

Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 0-0 στη Ριζούπολη απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Πέδρο Μαρτίνς ανέφερε στην COSMOTE πως δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει δικαιολογίες η ομάδα του, εφόσον και οι γηπεδούχοι είχαν απουσίες. Τόνισε πως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη στο πρωτάθλημα και το ματς αυτό μπορεί να λειτουργήσει σαν εσωτερικό ξυπνητήρι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρτίνς:

Για τις απουσίες και αν έπαιξαν ρόλο: "Δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε δικαιολογίες, εφόσον και ο Απόλλωνας είχε προβλήματα. Δεν κερδίσαμε γιατί δεν δείξαμε την επιθετικότητα που χρειαζόταν, δεν δημιουργήσαμε κινδύνους στον αντίπαλο. Προσπαθούσαμε να αντιδράσουμε στις εξελίξεις και όχι να δράσουμε πριν από αυτές. Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα που ήταν καλός αμυντικά. Αφήναμε τον χρόνο να περνάει χωρίς επιθετκότητα και ένταση".

Για το αν κρατάει κάτι θετικό από τους παίκτες του: "Υπάρχει ένα θετικό, ότι σήμερα το παιχνίδι θα λειτουργήσει σαν μάθημα, ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει. Τίποτα δεν έχουμε κατακτήσει αν δεν παίζιουμε όπως μπορούμε. Ήταν ένα εσωτερικό ξυπνητήρι, δεν μπορούμε να επαναπαυτούμε, αν θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα".

Για τον κορονοϊό και την απουσία κόσμου: "Φυσικά επηρεάζει την ομάδα, όλη την κοινωνία, τους φιλάθλους ακόμη μία φορά. Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να πετύχει τον στόχο του, ο αντίπαλος κρατήθηκε δυνατός και να πάρει έναν βαθμό".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ