ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Δεν ήταν υψηλή η απόδοσή μας, είμαι ικανοποιημένος απ' τους νέους"

Ο Πέδρο Μαρτίνς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Αστέρα για τα playoffs της Super League Interwetten.
Ο Πέδρο Μαρτίνς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Αστέρα EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά απ' τη λευκή ισοπαλία του Ολυμπιακού με τον Αστέρα τόνισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να είναι καλύτερη στα επόμενα παιχνίδια, ενώ δήλωσε ικανοποιημένος από τους νέους παίκτες.

Ο Ολυμπιακός έμεινε ισόπαλος 0-0 με τον Αστέρα για τα playoffs της Super League Interwetten. Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του στη Nova μίλησε για ένα ματς χωρίς ουσία, ενώ τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να βελτιωθεί. Επιπλέον, δήλωσε ικανοποιημένος από την απόδοση των νέων ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρτίνς:

Για το παιχνίδι: "Δεν έχουμε πολλά να πούμε. Ήταν ένα ματς χωρίς ουσία. Γενικότερα η απόδοσή μας δεν ήταν ιδιαίτερα υψηλή. Δεν ευθύνεται κάποιος για αυτό. Είμαι ικανοποιημένος από τους νέους που έπαιξαν περισσότερο από κάθε άλλη φορά".

Για τη συνέχεια: "Στα επόμενα τρία ματς πρέπει να είμαστε καλύτεροι αν θέλουμε να κερδίσουμε. Θέλουμε να τα κερδίσουμε τα ματς και πρέπει συνολικά να είμαστε καλύτεροι".

Για το αν θα είναι πρόβα ενόψει τελικού το ματς της Τετάρτης: "Ο τελικός έχει δικά του χαρακτηριστικά από το ματς της φιέστας. Την Τετάρτη θα παίξουμε ένα ντέρμπι που θέλουμε να κερδίσουμε. Ο τελικός του Κυπέλλου είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ