ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Απόλυτη δέσμευση στον Ολυμπιακό, φιλοδοξία μας ένας ευρωπαϊκός τελικός"

Ο Πέδρο Μαρτίνς στη φιέστα του Ολυμπιακού
Ο Πέδρο Μαρτίνς στη φιέστα του Ολυμπιακού INTIME

Ο Πέδρο Μαρτίνς εξέφρασε την δέσμευσή του στον Ολυμπιακό, μίλησε για το όνειρο ενός ευρωπαϊκού τελικού και αναφέρθηκε στον στόχο του αγγλικού πρωταθλήματος.

Συνέντευξη στην πορτογαλική Record παραχώρησε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς. Ο πορτογάλος προπονητής, ο οποίος κατέκτησε το τρίτο του πρωτάθλημα, με τους ερυθρόλευκους αναφέρθηκε στη θητεία του στην ομάδα του Πειραιά.

"Είμαι απόλυτα ριζωμένος και προσαρμόζομαι στην πραγματικότητα του Ολυμπιακού. Από την αρχή, είχα μια πολύ εύκολη ενσωμάτωση. Ήταν ένα έργο που ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια. Την πρώτη χρονιά δεν κερδίσαμε το πρωτάθλημα, αλλά ουσιαστικά έγιναν τα πρώτα βήματα ώστε σήμερα να καταγράψουμε τρεις συνεχόμενους τίτλους" δήλωσε.

Ο Μαρτίνς τόνισε πως φιλοδοξία των ερυθρόλευκων είναι ένας ευρωπαϊκός τελικός: "Δεν έχω καμία αξίωση να είμαι θεός του Ολύμπου. Έχουμε φιλοδοξίες εσωτερικά, αν και γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολο και ότι υπάρχει σκληρός ανταγωνισμός. Στην πραγματικότητα φιλοδοξούμε να έχουμε μια σπουδαία ευρωπαϊκή συμμετοχή και να φτάσουμε σε έναν τελικό. Η ιστορία γράφεται και από μικρές ομάδες που έγιναν μεγάλες, αν δούμε, για παράδειγμα, την Ελλάδα, που ήταν πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2004".

Για το πρότζεκτ των ερυθρόλευκων και πιθανώς άλλα που θα ήθελε να αναλάβει στο μέλλον, όπως στο αγγλικό πρωτάθλημα ανέφερ: νανέωσα το συμβόλαιό μου πριν από περίπου τέσσερις μήνες. Τα πρότζεκτ μου έχουν να κάνουν με τον Ολυμπιακό. Από την άλλη, δεν έκρυψα ποτέ ότι θα ήθελα να εμπλακώ σε νέα πρότζεκτ, στα οποία θα μου προσφερθούν οι κατάλληλες συνθήκες. Πάνω από όλα στοχεύω σε ανταγωνιστικά πρωταθλήματα, όπως το αγγλικό πρωτάθλημα".

Στη συνέχεια εξέφρασε την δέσμευσή του στον Ολυμπιακό: "Απόλυτη δέσμευση στον Ολυμπιακό. Αυτή τη σεζόν απέρριψα πιο συμφέρουσες οικονομικά προτάσεις".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ