ΡΟΔΟΣ

Μαρτίνης: "Η Ρόδος δεν κάνει συμμαχίες"

Μαρτίνης: "Η Ρόδος δεν κάνει συμμαχίες"
μαρτίνης

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε η διοίκηση της Ρόδου και αναφέρθηκε στο θέμα με τον Αμπελά, το ντέρμπι με τον Διαγόρα, αλλά και το Δημοτικό Στάδιο

Το παρών στα γραφεία της ΠΑΕ εκ μέρους της διοίκησης έδωσαν οι κ.κ. Τωνης Μαρτίνης, Σάκης Σαραφιδης, Χρυσόστομος Ψέλλας, Φανούρης Ροδίτης, Παναγιώτης Δανάς και ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής ομάδας κ. Ξεπαπαδάκης
Το θέμα με τον Αμπελά

Για το θέμα με τον Αμπελά ο πρόεδρος της ΠΑΕ Τωνης Μαρτίνης είπε αρχικά: " Είναι ένα θέμα που είδε το φως της δημοσιότητας από την εφημερίδα ΓΝΩΜΗ ότι δηλαδή η Ρόδος είναι σε μπελάδες με τον Αμπελά. Υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα για τα οποία θα σας δώσει εξηγήσει ο κ. Ψελλας.

Αυτό που εγώ ήθελα να σας πω διευκρινιστικά και συμπληρωματικά στα όσα θα σας πει ο κ. Ψελλας για την περίπτωση του κ. Αμπελά είναι πώς εδώ και δυο χρόνια βρίσκομαι στην ομάδα τον κ. Αμπελά δεν τον είδα ούτε στους αγωνιστικούς χώρους ούτε κοντά στην ομάδα.

Ήταν μια μεταγραφή που έγινε για κάποιους λόγους από τον προηγούμενο μεγαλομέτοχο και δεν θέλω να αναφερθώ στους λόγους της μεταγραφής και με τι οικονομικά οφέλη. Πάντως όπως και άλλα οικονομικά προβλήματα αντιμετωπίσαμε οι Διοικούντες που κληρονομήσαμε και αυτό θα βρει την λύση του με την λογική που θα σας εξηγήσει ο κ. Ψελλας".

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, κ. Ψέλλας παίρνοντας τον λόγο τόνισε: "Αναφορικά με την υπόθεση Αμπελά πρέπει να ειπωθούν τα εξής: Εμείς μιλάμε με την αλήθεια που φαίνεται από τις διατάξεις και τους κανονισμούς. Η απαίτηση του Αμπελά εις βάρος της Ρόδου δεν έχει σταλεί ακόμα ενώπιον του τακτικού δικαστηρίου της ΕΠΟ.

Μόλις γίνει αυτό με αίτημα την καταβολή του ποσού, η Ρόδος νομικά πρέπει να κάνει έγγραφο διακανονισμού. Να γίνει σε δόσεις όπως προβλέπει ο νόμος. Μόλις βγει η απόφαση αυτή και γίνει το ποσό σε δόσεις τότε αν δεν τηρήσουμε τις δόσεις που θα θέσει το διαιτητικό δικαστήριο θα υπάρχει πρόβλημα για την ΠΑΕ Ρόδος. Για να γίνουν όλα αυτά θα χρειασθεί πολύ χρόνος.

Δεν υπάρχει ακόμα τελεσίδικη απόφαση και η δική μας πρόβλεψη για να γίνουν όλα όσα σας είπα είναι από το καλοκαίρι και μετά. Οπότε για την ΠΑΕ Ρόδος δεν υφίσταται πρόβλημα αυτή την στιγμή. Δεν έχει τελεσιδικήσει τίποτα και παρακολουθούμε την υπόθεση".

Ο κ. Μαρτίνης ξαναπήρε τον λόγο αναφέροντας: " Παρακολουθούμε το θέμα και αυτό το οποίο θέλω να σχολιάσω σχετικά με το δημοσίευμα είναι ότι έτσι όπως στον πρόλογο αναφέρεται αφήνει να εννοηθεί ότι συγκεντρώνονται χρήματα σε αυτήν την ομάδα και δεν διατίθενται για τους λόγους που κρατούν αυτήν την ομάδα σε ζωή. Αυτό λοιπόν που θέλω να τονίσω είναι ότι μέχρι στιγμής αρκετοί από μας έχουμε δώσει περισσότερα από ότι θα έπρεπε για να είναι η ομάδα αυτή στην Β' Εθνική και να μείνει στην Β' Εθνική.

Όλα τα υπόλοιπα αφορούν ένα προσχεδιασμό και μια επίθεση που δέχεται η ΠΑΕ Ρόδος από το συγκεκριμένο έντυπο και από τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο- αθλητικογράφο υπεύθυνο του αθλητικού ρεπορτάζ της εφημερίδας για λόγους που αν συνεχισθεί αυτή η κατάσταση εγώ θα τους αποκαλύψω. Είναι λόγοι που αφορούν το συγκεκριμένο άτομο και την σχέση του με τον Δήμο Ροδίων. Προς το παρόν αυτό. Εάν επανέλθει, θα επανέλθω δριμύτερος".

Ο κ. Μαρτίνης τόνισε επίσης στην συνέχεια πώς υπάρχει επαφή του δικηγόρου της ΠΑΕ κ. Γρηγορίου με τον δικηγόρο του παίκτη για το πώς θα γίνει η καταβολή των 60.000 Ευρώ στον παίκτη στον οποίο ήδη έχουν καταβληθεί ήδη 5.000 Ευρώ ενώ από την πλευρά τους οι ίδιοι οι σύμβουλοι της ΠΑΕ έχουν δώσει από την τσέπη τους 400.000 Ευρώ για να καλυφθούν τέτοιου είδους προβλήματα.

Το κρίσιμο σημείο που σταθηκε ο κ. Μαρτίνης είναι πώς εδώ και τέσσερις περίπου εβδομάδες δέχεται η ομάδα συνεχώς επιθέσεις από τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Η χρονική στιγμή χαρακτηρίσθηκε μάλιστα πολύ ύποπτη. "Κάπου αλλού το πάει και δεν θα περάσει αυτό το σύστημα για να δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα. Κάνουμε νοικοκυρεμένα την δουλειά μας. Αυτός ο πόλεμος δεν ξέρω γιατί γίνεται. Η Ρόδος είναι αυτόφωτη και δεν κάνει συμμαχίες" κατέληξε για το θέμα ο κ. Μαρτίνης.

Το ντέρμπι με τον Διαγόρα

Από εκεί και πέρα, ο πρόεδρος των "πρασίνων" αναφέρθηκε και στο τοπικό ντέρμπι της ερχόμενης Δευτέρας με αντίπαλο τον Διαγόρα. " Ξέρουμε πώς είναι ένας κρίσιμος αγώνας ειδικά για την ομάδα της Ρόδου. Η προετοιμασία θα γίνει όπως πρέπει. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον προπονητή για την δουλειά που κάνει.

Με βάση τώρα την υπουργική απόφαση που έχει εκδοθεί και την συγκεκριμένη οδηγία που έχουμε πάρει η ΠΑΕ Ρόδος δεν θα δώσει εισιτήρια στην φιλοξενούμενη ομάδα και σε φιλάθλους οργανωμένους του Διαγόρα. Δεν θα επιτραπεί διακριτικό σε οπαδό αντίπαλης ομάδας αλλά ούτε οργανωμένη συγκέντρωση σε κερκίδα. Όποιος θέλει θα μπει ελευθέρα, θα πάρει το εισιτήριο του και θα καθίσει μεταξύ των φιλάθλων της Ρόδου.

Εμείς θα ακολουθήσουμε το γράμμα του νόμου και της αποφάσεις και αυτό που θα ζητήσω από όλους είναι να σεβαστούμε τους νόμους και τις διατάξεις, δεν θα δημιουργήσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα αλλά και δεν θα δεχθούμε επ ουδενί να μας προκαλέσουν. Όποιος μας προκαλέσει θα το κάνουμε Γεντι Κουλέ. Θέλουμε επίσης σεβασμό και από την αστυνομία. Γιατί αυτά που γίνονται στους αγώνες δείχνουν υπέρμετρο ζήλο από την πλευρά της".

Το Δημοτικό Στάδιο

Κλείνοντας ο κ. Μαρτίνης αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί όσον αφορά το Δημοτικό Στάδιο του νησιού. " Πριν από μια βδομάδα εγώ έστειλα μια επιστολή στον δήμαρχο, αφού δεν μπορούμε να έχουμε μια επικοινωνία με τον υπεύθυνο του γηπέδου που είναι ο πολιτικός προϊστάμενος των υπηρεσιών –ξέρετε για ποιον μιλώ- για το τι γίνεται στο γήπεδο.

Ο αγώνας είναι βραδινός ο επόμενος και ζήτησα με την επιστολή από τον δήμαρχο να δει ο ίδιος τι θα γίνει με τους προβολείς, οι οποίοι είναι σχεδόν οι μισοί καμένοι και ο αγωνιστικός χώρος ο οποίος φτιάχτηκε δεν συντηρείται όπως πρέπει. Όταν ο κ. Γεσάκης μου λέει πώς δεν έχουν λίπασμα η δεν έχουν κοπτική μηχανή και σήμερα ο Διαγόρας θα παίξει με ακούρευτο το χορτάρι γιατί είναι χαλασμένο το μηχάνημα και δεν πάνε να πάρουν ένα ανταλλακτικό των 30 Ευρώ γιατί δεν έχουν (!!!), αυτά είναι απίστευτα. Από την αρχή είχαμε την διαβεβαίωση από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου ότι θα στείλουν συνεργεία να κάνουν αλλαγή στα πλακάκια και στα είδη υγιεινής στα αποδυτήρια κι η κατάσταση παραμένει όπως ήταν.

Παρακολουθώντας στην Κρήτη δυο αγώνες του Ολυμπιακού με τον Εργοτελη και του ΟΦΗ με την Ρόδο διαπίστωσα πόσο πίσω είμαστε σε εγκαταστάσεις για άλλη μια φορά.. Σας παρακαλώ κάνετε κριτική και αυστηρή κριτική εκεί που πρέπει να γίνεται. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση Δεν κάνει για ποδόσφαιρο αυτό το γήπεδο και κάτι πρέπει να κάνουμε για την κατεύθυνση αυτή".

"Στόχος η παραμονή"

Νωρίτερα πριν από την συνέντευξη Τύπου, η ΠΑΕ Ρόδος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρει πως στόχος της ομάδας, είναι η γρήγορη παραμονή στην κατηγορία και να μην αποπροσανατολίζεται ο κόσμος του συλλόγου.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

" Από την ΠΑΕ Ρόδος ανακοινώνονται τα παρακάτω:
1. Η ομάδα μας έτυχε από τη διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ καλή συνεργασία. Το κλίμα φυσικά στο γήπεδο από τους οργανωμένους και μη φιλάθλους προκάλεσε αίσθηση και δημιούργησε ποικίλες αντιδράσεις σε όσους Ροδίτες παρακολούθησαν τον αγώνα. Η "καυτή έδρα" συνετέλεσε αρκετά για το τελικό αποτέλεσμα.


2. Στόχος της Ρόδου ήταν εξ αρχής η παραμονή στην κατηγορία χωρίς να μπει η ομάδα σε διαδικασία play out. Ως τώρα είμαστε μέσα στον στόχο και ελπίζουμε, χωρίς δεσμεύσεις και άλλες σχέσεις να πετύχουμε τον στόχο, πιστεύοντας απόλυτα στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών μας, που είναι άξιοι και μπορούν να παίξουν και σε ανώτερη ακόμη κατηγορία με εξαιρετικές προοπτικές.

3. Θεωρούμε πως την αυτοπεποίθηση αυτή θα προσφέρουν με την δυναμική παρουσία τους στο γήπεδο μας την ερχόμενη Δευτέρα, οι φίλοι της ομάδας. Είναι μια καλή και μεγάλη ευκαιρία για να δείξουμε σε όλους πως η Ρόδος είναι για ακόμη μεγαλύτερα πράγματα. Αφήνουμε λοιπόν το ατυχές αποτέλεσμα και την ατυχή χτεσινή εμφάνιση πίσω και καλούμε όλους τους φιλάθλους κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα.

4. Κείμενα και ανακοινώσεις που εμφανίζονται στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ μέσω του FACEBOOK και άλλων κοινωνικών διαδικτυακών τόπων δεν εκφράζουν τη διοίκηση και τους οργανωμένους της ομάδας. Η ηρεμία και η αυτοπεποίθηση θα φέρουν τη Ρόδο εκεί που της αξίζει".


















































TAGS ΡΟΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ