EURO 2020

Μαρτίνεθ: "Τέλος το τουρνουά για τον Καστάν"

Ο Τίμοθι Καστάν έχοντας χτυπήσει στο μάτι του στην αναμέτρηση με τη Ρωσία για το Euro 2020
Ο Τίμοθι Καστάν έχοντας χτυπήσει στο μάτι του στην αναμέτρηση με τη Ρωσία για το Euro 2020 PHOTO CREDITS: ASSOCIATED PRESS

Ο τραυματισμός του Τίμοθι Καστάν στο μάτι είναι αρκετά σοβαρός, με αποτέλεσμα να χάσει τις υπόλοιπες αναμετρήσεις του Βελγίου για το Euro 2020, όπως δήλωσε ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, σε δηλώσεις του αμέσως μετά από το παιχνίδι με τη Ρωσία για την πρεμιέρα του Euro 2020, ανέφερε ότι ο Τίμοθι Καστάν θα χάσει το υπόλοιπο τουρνουά, λόγω του τραυματισμού που υπέστη στο μάτι του, σε μια σύγκρουση με τον Κουζιάεφ.

Συγκεκριμένα ο Βέλγος επιθετικός ανέφερε: "Πραγματικά άσχημα νέα, λυπάμαι που βλέπω τον Τίμοθι Καστάν να χάνει το υπόλοιπο τουρνουά. Έχει υποστεί διπλό κάταγμα και τώρα θα λάβει την απαραίτητη θεραπεία".

Όσον αφορά τον Βερτόνγκεν ο οποίος επίσης τραυματίστηκε: "Ο Βερτόνγκεν είχε έναν τυπικό τραυματισμό, ένα χτύπημα στον αστράγαλο. Θα περιμένουμε 48 ώρες για να δούμε το μέγεθος της ζημιάς, αλλά δεν πιστεύω ότι θα είναι κάτι τόσο σοβαρό".

Ο Τόμας Κούμπεκ αντικατέστησε τον Παβλένκα για την Τσεχία

Η Τσεχία αντιμετωπίζει αύριο (14/06) την Σκωτία στο Χάμπντεν Παρκ της Γλασκώβης, με τους Τσέχους να αντιμετωπίζουν πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, καθώς ο Γιούρι Παβλένκα τραυματίστηκε στη μέση και αποκλείστηκε από την αποστολή της ομάδας.

Στη θέση του κλήθηκε ο Τόμας Κούμπεκ, ο οποίος θα ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας μετά από το παιχνίδι με τη Σκωτία, με τους Τσέχους να έχουν δυο διαθέσιμους τερματοφύλακες για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων.

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΒΕΛΓΙΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ