ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ

Μαρτίνες για τον προκλητικό πανηγυρισμό: "Ήταν ένα στοίχημα, φταίνε οι συμπαίκτες μου"

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες πανηγυρίζει την ανάδειξή του σε κορυφαίο τερματοφύλακα του Μουντιάλ 2022 με το τρόπαιο μπροστά από τα γεννητικά του όργανα
Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες πανηγυρίζει την ανάδειξή του σε κορυφαίο τερματοφύλακα του Μουντιάλ 2022 με το τρόπαιο μπροστά από τα γεννητικά του όργανα © 2022 MARTIN MEISSNER / AP IMAGES

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες μίλησε στο Tyc Sports για τον πανηγυρισμό του στο Μουντιάλ του Κατάρ, που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, υποτρίζοντας ότι πρόκειται για ένα στοίχημα που έβαλε με τους συμπαίκτες του στην εθνική Αργεντινής.

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες, που πρόσφατα πήρε το βραβείο The Best της FIFA κι αναδείχθηκε ο καλύτερος τερματοφύλακας για το 2022, ήταν από τα πρόσωπα που απασχόλησαν ιδιαίτερα στο Μουντιάλ 2022 του Κατάρ.

Θυμίζουμε ότι ο τερματοφύλακας της εθνικής Αργεντινής πανηγύρισε την ανάδειξή του σε κορυφαίο τερματοφύλακα του Μουντιάλ 2022 με το τρόπαιο μπροστά από τα γεννητικά του όργανα.

Ο ίδιος σχολιάζοντας στο Tyc Sports το περιστατικό, το οποίο προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, τόνισε ότι πρόκειται για ένα στοίχημα που έβαλε με τους συμπαίκτες του.

"Δεν είμαι περήφανος προφανώς γι' αυτό, αλλά ήταν ένα στοίχημα. Μόλις επρόκειτο να μου δώσουν το Χρυσό Γάντι, οι συμπαίκτες μου μου είπαν:

"Γιατί δεν κάνεις το ίδιο όπως στο Copa America" και είπα, "Κι αν το κάνω;" και μου απάντησαν " Κι αν δεν το κάνεις;!". Φταίνε οι συμπαίκτες μου", είπε χαρακτηριστικά.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ