ΜΑΡΣΕΙΓ

Μαρθελίνο: "Ο Σαρ πριν από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ήταν άρρωστος και είχε πυρετό"

Ο Μαρθελίνο στον αγώνα της Μαρσέιγ με τον Παναθηναϊκό
Ο Μαρθελίνο στον αγώνα της Μαρσέιγ με τον Παναθηναϊκό INTIME

Ο Μαρθελίνο λίγες ημέρες μετά τον αποκλεισμό της Μαρσέιγ από τον Παναθηναϊκό στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League αποκάλυψε ότι ο Ισμαΐλ Σαρ είχε πυρετό κι ήταν άρρωστο πριν από τη ρεβάνς με τους πράσινους.

Ο Παναθηναϊκός απέκλεισε τη Μαρσέιγ στα πέναλτι στο Βελοντρόμ και την άφησε εκτός playoffs Champions League.

Λίγες ημέρες μετά ο Μαρθελίνο έκανε έναν μίνι απολογισμό για τα πρώτα φετινά παιχνίδια της ομάδας του, τονίζοντας πως από το πρώτο ματς με τους πράσινους δεν θα κρατήσει τίποτα.

Παράλληλα, ο Ισπανός τεχνικός των Μασσαλών αποκάλυψε ότι ο Ισμαΐλ Σαρ ήταν άρρωστος και είχε πυρετό το πρωί του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, παρότι στο τέλος αγωνίστηκε.

"Από το πρώτο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (στην Αθήνα) δεν κρατάω τίποτα. Στα επόμενα τρία ματς (Ρεμς, Παναθηναϊκός, Μετς) είχαμε καλό επίπεδο, ειδικά στα δύο τελευταία ματς (με Παναθηναϊκό στο Βελοντρόμ και Μετς), αλλά αποτύχαμε στο τελείωμα και σε ορισμένες λεπτομέρειες.

Αυτό μάς στέρησε μεγάλα αποτελέσματα. Αλλά αυτό που έκανε η ομάδα είναι ικανοποιητικό, ειδικά με τον μικρό χρόνο που είχαμε να προετοιμαστούμε. Αξίζαμε καλύτερα αποτελέσματα, θα μπορούσαμε να είχαμε μεγαλύτερα σκορ.

Το πιο δύσκολο πράγμα στο ποδόσφαιρο είναι να βάζεις γκολ και να κάνεις την τελευταία πάσα. Ένας παίκτης που έχει αυτή την ακρίβεια είναι πλέον πολύ ακριβός στην αγορά. Ως προπονητής, προσπαθώ να φέρνω την ομάδα στην αντίπαλη περιοχή όσο πιο συχνά γίνεται.

Επιθυμία μου είναι να δω τη Μαρσέιγ να συνεχίζει να φτάνει στην αντίπαλη περιοχή, όπως και στα δύο τελευταία ματς. Θα βελτιωθεί η απόδοσή μας, είμαι σίγουρος.

Όσον αφορά τον Σαρ είχε ευκαιρίες που δεν αξιοποίησε ή δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα. Επιμένω μαζί του. Να ξέρετε επίσης ότι το βράδυ και το πρωί πριν από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ήταν άρρωστος κι είχε πυρετό. Κι όμως το βράδυ τα έδωσε όλα".

TAGS ΜΑΡΣΕΙΓ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ CHAMPIONS LEAGUE ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ