ΠΑΟΚ

Μάρτενς: "Χάος στο ελληνικό πρωτάθλημα..."

Μάρτενς: "Χάος στο ελληνικό πρωτάθλημα..."
INTIME SPORTS

Ο Μάαρτεν Μάρτενς δήλωσε πως απορεί με κάποιες αποφάσεις διαιτητών και υπογράμμισε πως δεν μετανιώνει για την επιλογή του να παίξει στον ΠΑΟΚ.

Για τον ΠΑΟΚ, την διαιτησία για την οποία... απορεί αλλά και για την κατάσταση μετά το διαζύγιο με του "Δικεφάλου" με τον Χουμπ Στέφενς μίλησε ο Μάαρτεν Μάρτενς στην ιστοσελίδα soccernews.nl.

Αρχικά είπε:

"Δεν μετανιώνω για την επιλογή μου. Εδώ είναι μια πολύ διαφορετική εμπειρία. Είχα κάποιους τραυματισμούς και δεν είμαι χαρούμενος γι' αυτό. Σε εμένα και την οικογένεια μου, μας αρέσει εδώ. Όμως δεν ήρθαμε εδώ επειδή έχει ωραίο καιρό και ήλιο".

Για τον ΠΑΟΚ και την διαιτησία, τόνισε: " Ο ΠΑΟΚ είναι ένα πολύ ωραίο σωματείο. Είναι διαφορετικά από ότι στην Ολλανδία, στην οποία στα πάντα υπάρχει καλή οργάνωση. Στο ελληνικό πρωτάθλημα επικρατεί χάος. Κάποιες φορές αναρωτιέμαι για τις αποφάσεις που παίρνουν οι διαιτητές".

Για την κατάσταση μετά την απόλυση του Χουμπ Στέφενς: "Προπονητής έγινε ένας βοηθός του Στέφενς. Είναι Ελληνας και η προσέγγιση είναι διαφορετική. Αλλά αν μπορείς να παίξεις, τότε δεν έχει σημασία από πού είσαι".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ