ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρσέλο: Βγήκε στο γήπεδο μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την οικογένειά του, χαμός από τους φίλους του Ολυμπιακού

Ο Μαρσέλο με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη
Ο Μαρσέλο με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη EUROKINISSI

Ο Μαρσέλο γνώρισε την απόλυτη αποθέωση κατά την είσοδό του στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, και την οικογένειά του.

Στιγμές τρέλας, έκστασης, παραληρήματος και συγκίνησης! Ο Μαρσέλο βγήκε στον αγωνιστικό χώρο του "Καραϊσκάκης" στις 20:45 για να συστηθεί στο κοινό του Ολυμπιακού και η νύχτα έγινε... μέρα, με τους φίλους των πρωταθλητών Ελλάδας να ανάβουν δεκάδες καπνογόνα και να αποθεώνουν τον Βραζιλιάνο θρύλο με συνθήματα και τραγούδια.

Μαρσέλο: Βγήκε στο γήπεδο μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την οικογένειά του, χαμός από τους φίλους του Ολυμπιακού
EUROKINISSI

Η είσοδός του μάλιστα στο φαληρικό γήπεδο ήταν ιδιαίτερη, με τον πρώην αρχηγό της Ρεάλ να μπαίνει σε αυτό έχοντας δίπλα του τον διοικητικό ηγέτη των ερυθρολεύκων, Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως και την οικογένειά του, τη σύζυγο και τα δύο παιδιά του.

Ο Μαρσέλο στο γήπεδο Καραϊσκάκης κατά την παρουσίασή του από τον Ολυμπιακό
Ο Μαρσέλο στο γήπεδο Καραϊσκάκης κατά την παρουσίασή του από τον Ολυμπιακό EUROKINISSI

"Σήμερα έχουμε την ευκαιρία να έχουμε μαζί μας τον Μαρσέλο, να υποδεχόμαστε έναν θρύλο που έρχεται σε μια ομάδα θρύλο", ήταν τα πρώτα λόγια του Βαγγέλη Μαρινάκη για το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα των ερυθρολεύκων, με τον διοικητικό ηγέτη των Πειραιωτών να γνωρίζει την αποθέωση από τον κόσμο της ομάδας για τη σπουδαία επιτυχία του να τον κλείσει τον Μαρσέλο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΡΣΕΛΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ