ΜΑΡΣΕΛΟ

Ο Μαρσέλο πήρε τηλέφωνο τον Σάντσες μετά τον σοβαρό τραυματισμό που του προκάλεσε

Ο Μαρσέλο πήρε τηλέφωνο τον Σάντσες μετά τον τραυματισμό του
Ο Μαρσέλο πήρε τηλέφωνο τον Σάντσες μετά τον τραυματισμό του PRINT SCREEN

Ο Λουτσιάνο Σάντσες μίλησε μετά το μοιραίο τάκλιν που δέχτηκε από τον Μαρσέλο, με αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι του.

Άθελά του ο Μαρσέλο τραυμάτισε σοβαρά στον αγώνα της Φλουμινένσε με την Αρχεντίνος Τζούνιορς στο Copa Libertadores τον αμυντικό Λουτσιάνο Σάντσες.

Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού ήταν απαρηγόρητος κι αδυνατούσε να πιστέψει τι συνέβη. Ο Σάντσες έπεσε στο έδαφος κραυγάζοντας από τους πόνους, καθώς υπέστη εξάρθρωση γονάτου.

Λίγες ώρες μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο, ο μέσος της Αργεντίνος Τζούνιορς μίλησε στο "TyC Sports" και είπε:

"Μου τηλεφώνησε ο Μαρσέλο και μου έστειλε μήνυμα. Μου είπε ότι ένιωθε άσχημα και ανακάλυψα ότι αργότερα πήγε να προσπαθήσει να μου μιλήσει ενώ ήμουν ακόμα στα αποδυτήρια. Αυτές είναι χειρονομίες που δείχνουν πώς είναι σαν άνθρωπος.

Ξέρω ότι ήταν ακούσιο, τον θαύμαζα ήδη ως παίκτη και τώρα ως άνθρωπο. Δεν έχω τίποτα να πω γι 'αυτόν, να είστε σίγουροι και σας το είπα ήδη. Θέλω κι εγώ να ευχαριστήσω όλους όσους μου έστειλαν μηνύματα και μου ευχήθηκαν πολλή δύναμη"

Ενώ, ο γιατρός του συλλόγου δήλωσε πως "σε 23 χρόνια ως γιατρός δεν έχω δει ποτέ τέτοιο τραυματισμό. Ο Βιλάνι (ένας από τους γιατρούς της εθνικής Αργεντινής) μου λέει το ίδιο πράγμα. Η ανάρρωση θα διαρκέσει μεταξύ 10 με 12 μήνες".

TAGS ΜΑΡΣΕΛΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ COPA LIBERTADORES
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ