ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Η σοκαριστική στιγμή που ο Μαρσέλο τραυματίζει σοβαρά τον Σάντσες

Η στιγμή που ο Μαρσέλο τραυματίζει τον Λουτσιάνο Σάντσες
Η στιγμή που ο Μαρσέλο τραυματίζει τον Λουτσιάνο Σάντσες PRINT SCREEN

Ο Μαρσέλο τραυμάτισε σοβαρά σε αγώνα για το Copa Libertadores τον αμυντικό της Αρχεντίνος Τζούνιορς, Λουτσιάνο Σάντσες, ο οποίος υπέστη εξάρθρωση στο αριστερό γόνατο. Ο Βραζιλιάνος αποβλήθηκε με κλάματα.

Η αναμέτρηση ανάμεσα στην Αρχεντίνος Τζούνιορς (1-1) και τη Φλουμινένσε στον πρώτο παιχνίδι για τη φάση των "16" στο Copa Libertadores στιγματίστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του αμυντικού των γηπεδούχων, Λουτσιάνο Σάντσες.

Αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Μαρσέλο, ο οποίος στην προσπάθειά του να κάνει ντρίμπλα πάτησε την κνήμη του αντιπάλου του, με αποτέλεσμα να λυγίσει το πόδι του.

Ο Βραζιλιάνος αποβλήθηκε κι αποχώρησε κλαίγοντας από τον αγωνιστικό χώρο, αντιλαμβανόμενος τη σοβαρότητα του τραυματισμού.

Ο Σάντσες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου επιβεβαιώθηκε πως έχει υποστεί εξάρθρωση στο αριστερό γόνατο. Θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και αναμένεται να μείνει εκτός δράσεις από 8 έως και 12 μήνες.

Ο Μαρσέλο απολογήθηκε με ανάρτηση στο Twitter, γράφοντας: "Αναγκάστηκα να ζήσω μια πολύ δύσκολη στιγμή στο γήπεδο. Έχω τραυματίσει άθελά μου έναν συνάδελφο. Θέλω να σου ευχηθώ την καλύτερη δυνατή ανάρρωση, Λουτσιάνο Σάντσες. Όλη η δύναμη του κόσμου!".

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΜΑΡΣΕΛΟ COPA LIBERTADORES ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ