ΓΑΛΛΙΑ

Μαρσέιγ - Στρασμπούρ 1-1: Δύο κεφαλιές-κανονιές έφεραν την ισορροπία

Ο Ντάριο Μπενεντέτο πανηγυρίζει γκολ του με την φανέλα της Μαρσέιγ απέναντι στην Στασμπούρ για την Ligue 1
Ο Ντάριο Μπενεντέτο πανηγυρίζει γκολ του με την φανέλα της Μαρσέιγ απέναντι στην Στασμπούρ για την Ligue 1 @ 2021 DANIEL COLE/ASSOCIATED PRESS

Μαρσέιγ και Στρασμπούρ αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1 στο "Βελοντρόμ", με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ με κεφαλιά του Μίτροβιτς και την Ολιμπίκ να απαντάει με τον ίδιο τρόπο με δράστη τον Μπενεντέτο (VIDEO).

Χωρίς νικήτρια έληξε η εναρκτήρια αναμέτρηση της 35ης αγωνιστικής στην Ligue 1, με την Μαρσέιγ να έρχεται ισόπαλη 1-1 με την Στρασμπούρ στο "Βελοντρόμ" σε ένα ματς που απέκτησε ένταση και ρυθμό μόνο στο τελευταίο 20λεπτο.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 73' με ασύλληπτη κεφαλιά του Στέφαν Μίτροβιτς μετά από εκτέλεση κόρνερ (μόλις το δεύτερο γκολ στο πρωτάθλημα για τον Σέρβο φορ, πρώτο μετά τον Σεπτέμβριο), με την απάντηση για την ομάδα του Σαμπαόλι να έρχεται τέσσερα λεπτά πριν τη συμπλήρωση του 90λέπτου με τη συνεργασία δύο αλλαγών της.

Ο Λουίς Ενρίκε έκανε ωραία κίνηση από τα αριστερά και έβγαλε τη σέντρα πριν η μπάλα βγει άουτ και ο Ντάριο Μπενεντέτο πετάχτηκε εντυπωσιακά στο δεύτερο δοκάρι και με διαγώνια κεφαλιά έγραψε το 1-1, στέλνοντας τη μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας του Σελς.

Σημειώνεται πως αυτό ήταν το τέταρτο διαδοχικό ματς πρωταθλήματος που η Μαρσέιγ βρέθηκε πίσω στο σκορ, με τους δύο χαμένους βαθμούς να είναι "χτύπημα" κάτω από τη μέση για την ομάδα του Σαμπαόλι στην προσπάθειά της να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο τη νέα σεζόν μέσω του Europa League.

ΜΑΡΣΕΙΓ: Μανταντά, Μπαλέρδι, Γκονσάλες, Τσαλέτα-Τσαρ, Λιρόλα, Τοβέν, Καμαρά (83' Μπενεντέτο), Ρονζιέ (58' Γκέιγ), Ναγκατόμο (57' Ενρίκε), Παγέτ, Μίλικ

ΣΤΡΑΣΜΠΟΥΡ: Σελς, Γκιλμπέρ, Κονέ, Μίτροβιτς, Τζίκου, Κασί, Μπελγκάρντ (90'Σαχί), Αολού, Λιενάρ (76' Σισοκό), Ντιαλό (86' Σιμπί), Αζόρκ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 35ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Παρασκευή 30 Απριλίου

Μαρσέιγ - Στρασμπούρ 1-1 (86' Μπενεντέτο / 73' Μίτροβιτς)

Σάββατο 1 Μαΐου

Παρί Σεν Ζερμέν - Λανς (18:00)

Λιλ - Νις (22:00)

Κυριακή 2 Μαΐου

Μπορντό - Ρεν (14:00)

Μπρεστ - Ναντ (16:00)

Ντιζόν - Μετς

Λοριάν - Ανζέ

Νιμ - Ρεμς

Μονπελιέ - Σεντ Ετιέν (18:05)

Μονακό - Λιόν (22:00)

Δείτε τη βαθμολογία της Ligue 1 και άλλων δημοφιλών πρωταθλημάτων.

Photo Credits: @ 2021 Daniel Cole/Associated Press

TAGS ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΡΣΕΙΓ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ