LIGUE 1

Μαρσέιγ - Ρεμς 4-1: Σαρωτική η Ολιμπίκ στην πρεμιέρα της Ligue 1

Μαρσέιγ - Ρεμς 4-1: Σαρωτική η Ολιμπίκ στην πρεμιέρα της Ligue 1
PRINT SCREEN

Η Μαρσέιγ ήταν εντυπωσιακή στην πρεμιέρα της στη φετισνή Ligue 1 αφού επιβλήθηκε με 4-1 επί της Ρεμς έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σουάρες που σημείωσε δύο γκολ.

Η Μαρσέιγ πανηγύρισε μόλις μία νίκη στα πέντε φιλικά προετοιμασίας που έδωσε αυτό το καλοκαίρι και το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την κόντρα του Ίγκορ Τούντορ με τους περισσότερους παίκτες του, έκαναν το "Βελοντρόμ" να θυμίζει καζάνι που βράζει.

Αυτό το διαπίστωσε και ο ίδιος ο Κροάτης το βράδυ της Κυριακής (7/8) όταν αποδοκιμάστηκε έντονα από τους οπαδούς πριν από την έναρξη της αναμέτρησης με την Ρεμς κατά την ανάκρουση του ονόματός του, ωστόσο η συνέχεια ήταν διαφορετική.

Και αυτό γιατί οι παίκτες του άφησαν στην άκρη τις όποιες διαφορές με την τεχνική ηγεσία και ήταν σαρωτικοί απέναντι στην Ρεμς για την πρεμιέρα του γαλλικού πρωταθλήματος, για να φτάσουν σε μία άνετη και ευρεία νίκη.

Μόλις στο 13' μπήκαν μπροστά στο σκορ με αυτογκόλ του Φάες και ακολούθως είχαν δύο προσπάθειες που σταμάτησαν σε δοκάρια, για να έρθει το 2-0 στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους από δυνατό σουτ του Ταβάρες εκτός περιοχής.

Στο δεύτερο μέρος πήρε τη σκυτάλη στο σκοράρισμα ο Λουίς Σουάρες που βρήκε δύο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα για να πετύχει το τρίτο και το τέταρτο γκολ της Ολιμπίκ, με τους φιλοξενούμενους από την πλευρά τους να πετυχαίνουν ενδιάμεσα το γκολ της τιμής με τον Μπαλογκούν στο 84'.

Σημειώνεται πως ο αγώνας ήταν συλλεκτικός για τον Ντιμιτρί Παγέτ, με τον ηγέτη των Μασσαλών να φτάνει τις 300 συμμετοχές με τη φανέλα τους σε όλες τις διοργανώσεις και να ανεβαίνει στην 9η θέση όλων των εποχών της σχετικής λίστας.

Η σύνθεση της Μαρσέιγ: Μπλάνκο, Μπεμπά, Ζιγκό, Μπαλέρδι, Κλάους (83' Κολάσινατς), Ρονζίερ, Γκεντουζί (77' Μπακαμπού), Ταβάρες, Ζέρσον (77' Παγέτ), Ουντέρ (62' Βερτού), Μίλικ (62' Σουάρες)

TAGS LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ ΜΑΡΣΕΙΓ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ