ΜΑΡΣΕΙΓ

Μαρσέιγ: Ο Τούντορ έχει ήδη χάσει τα αποδυτήρια και τους παίκτες του

Ο Ιγκόρ Τούντορ ως προπονητής του ΠΑΟΚ
Ο Ιγκόρ Τούντορ ως προπονητής του ΠΑΟΚ PHOTO CREDITS: INTIME

Οι σκληρές μέθοδοι που χρησιμοποιεί ο Ιγκόρ Τούντορ δεν αρέσουν καθόλου στα αποδυτήρια της Μαρσέιγ με αποτέλεσμα να υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια στις τάξεις των παικτών για τον Κροάτη πρώην τεχνικών του ΠΑΟΚ.

Ο Ιγκούρ Τούντορ δεν έχει αρχίσει καλά τη θητεία του στον πάγκο της Μαρσέιγ, καθώς ήδη φαίνεται να έχει εντάσεις με πολλούς ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι δεν είναι ευχαριστημένοι με τις μεθόδους του, όπως αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ.

Ο Κροάτης πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ έχει κάποιες σκληρές πρακτικές και δεν είναι διατεθειμένος να βάλει νερό στο κρασί του, παρά το βαρύ κλίμα που υπάρχει ήδη στα αποδυτήρια πριν από την επίσημη έναρξη της σεζόν. Ενδεικτικό είναι ότι δεν έχει καθόλου καλές σχέσεις ούτε με τον Ντούγε Τσαλέτα - Τσαρ, τον οποίο αγριοκοίταξε στην πρόσφατη φιλική ήττα με τη Μίλαν. Μετά τη λήξη του φιλικού η απογοήτευση ήταν εμφανής σε όλους τους παίκτες.

Την Τρίτη, 2/8, η εσωτερική αναταραχή στην Ολιμπίκ ήταν πρώτο θέμα στο εξώφυλλο της Equipe.

Μέσα στα περιστατικά που έχουν προκαλέσει τις εντάσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές (Τούντορ - παίκτες) ήταν οι έντονες παρατηρήσεις του Κροάτη τεχνικού στον Βραζιλιάνο μέσο, Ζέρσον, καθώς δεν εφάρμοζε όσα του έλεγε. Επιδεινωμένες είναι οι σχέσεις του και με τον Ιντέρ, ενώ ο Ζόρνταν Αμαβί έχει τεθεί εκτός πρώτης ομάδας, λόγω ενός καβγά με τον Τούντορ.

Μάλιστα μια πηγή που είναι τακτικός επισκέπτης στο προπονητικό κέντρο της Μαρσέιγ ανέφερε: "Είναι τρελός. Πρέπει να δείτε πως μιλάει στους παίκτες". Ο Τούντορ έχει ζητήσει να συναντηθεί με τον πρόεδρο της ομάδας, Πάμπλο Λονγκόρια προκειμένου να βρεθεί λύση στο ζήτημα. Και όλα αυτά μόλις πέντε μέρες πριν από την έναρξη της Ligue 1.

TAGS ΜΑΡΣΕΙΓ LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ