ΜΑΡΣΕΙΓ

Μαρσέιγ: Μπήκε στο παιχνίδι της απόκτησης του Μίλικ

Ο Αρκάντιους Μίλικ με τη φανέλα της Νάπολι σε αγώνα της Serie A κόντρα στην Ρόμα
Ο Αρκάντιους Μίλικ με τη φανέλα της Νάπολι σε αγώνα της Serie A κόντρα στην Ρόμα Ⓒ 2020 ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ/ASSOCIATED PRESS

Η Μαρσέιγ καίγεται για την απόκτηση ενός έμπειρου φορ για να λύσει το τεράστιο πρόβλημα που έχει στη γραμμή κρούσης, με τον Άρκάντιους Μίλικ να είναι το νέο όνομα που έχει πέσει στο τραπέζει και ενδιαφέρει έντονα τους Φωκαείς.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Αρκάντιους Μίλικ δεν κατάφερε να πάρει μεταγραφή σε κάποια εκ των Γιουβέντους η Ρόμα και έτσι η Νάπολι μετατράπηκε αναπόφευκτα σε μία χρυσή φυλακή για αυτόν στην τελευταία σεζόν του συμβολαίου του αφού δεν έχει δηλωθεί στη λίστα των παρτενοπέι για τα ματς της φετινής Serie A.

Το γεγονός αυτό έχει φέρει σε εξαιρετικά αμήχανη θέση τον Πολωνό φορ που θέλει να έχει παιχνίδια στα πόδια του ενόψει του Euro 2020 (θα λάβει χώρα -πανδημίας επιτρέποντος- το καλοκαίρι του 2021) και σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ, ενδεχομένως η σανίδα σωτηρίας του να έρχεται από την... Γαλλία.

Ο λόγος για την Μαρσέιγ που αναζητεί στράικερ για να ενισχύσει την ταλαιπωρημένη επιθετική γραμμή της (ο Ντάριο Μπενεντέτο έχει πολύ φτωχή επιθετική συγκομιδή και δεν έχει δικαιώσει τους ανθρώπους της ομάδας της Μασσαλίας), με τον Αντρέα Βίλας-Μπόας να παραδέχεται πως υπάρχουν συζητήσεις για τον Μίλικ.

"Αυτό είναι ένα δύσκολο μεταγραφικό παράθυρο, πολύ σύντομο για όλους. Θα πρέπει να κινηθείς έξυπνα και με ταχύτητα. Θα πρέπει να είσαι ψυχρός στις διαπραγματεύσεις.

Είμαστε σε συζητήσεις με την Νάπολι για τον Μίλικ", φέρεται να δήλωσε στην ιταλική ιστοσελίδα "Calciomercato.com" ο Πορτογάλος τεχνικός, με τα ιταλικά ΜΜΕ να αποκαλύπτουν μάλιστα πως η ομάδα της Ligue 1 προσφέρει το ποσό των 8 εκατομμυρίων ευρών για να πραγματοποιηθεί το deal.

Την ίδια ώρα, ο ισχυρός άνδρας της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, κοστολογεί τον παίκτη με 15 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που θεωρήθηκε πολύ υψηλό για την Γιουβέντους, με αποτέλεσμα να κάνει πίσω και να περιμένει μέχρι το καλοκαίρι μήπως τον αποκτήσει ως ελεύθερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΑΡΣΕΙΓ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ ΝΑΠΟΛΙ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ