ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Δίνει Μπερναρντέσκι για να πάρει Μίλικ

Ο Μίλικ εκτελεί πέναλτι για τον τελικό κυπέλλου Ιταλίας ανάμεσα στην  Νάπολι και την Γιουβέντους στις 17 Ιουνίου του 2020.
Ο Μίλικ εκτελεί πέναλτι στο Νάπολι - Γιουβέντους AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιταλία, η Γιουβέντους φέρεται έτοιμη να παραχωρήσει στην Νάπολι τον Φεντερικό Μπερναρντέσκι για να κάνει δικό της Αρκάντιους Μίλικ.

Όσο πλησιάζει ο Ιανουάριος, τόσο φουντώνουν οι φήμες για τον μεταγραφικό σχεδιασμό των μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπ. Σύμφωνα με το calciomercato, η Γιουβέντους έχει στο στόχαστρό της τον Αρκάντιους Μίλικ.

Το συμβόλαιο του Πολωνού στράικερ λήγει το καλοκαίρι του 2021, όμως εκείνος ψάχνει την πόρτα της εξόδου από την Νάπολι νωρίτερα, ενώ φέτος δεν έχει γράψει ακόμη κάποια συμμετοχή.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η ομάδα του Πίρλο θέλει να δελεάσει την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο τους παρτενοπέι προσφέροντας τον Φεντερικό Μπερναρντέσκι, ο οποίος ταιριάζει σε αυτά που ζητάει ο Γκατούζο.

Η περίπτωση του Μίλικ, όμως δεν είναι τόσο απλή, εφόσον ο ποδοσφαιριστής αρέσει και στην Ρόμα, η οποία αναζητεί τον αντικαταστάτη του Έντιν Τζέκο, τον οποίο παρακολουθούν επίσης αρκετές ομάδες.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ