ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μαρσέιγ - Λεβερκούζεν 1-2: Κακή εικόνα πριν από τον Παναθηναϊκό, τραγικά λάθη από Λόπεθ στο τέρμα

Μαρσέιγ - Λεβερκούζεν 1-2: Κακή εικόνα πριν από τον Παναθηναϊκό, τραγικά λάθη από Λόπεθ στο τέρμα
TWITTER

Η Μαρσέιγ ηττήθηκε 1-2 από τη Λεβερκούζεν στο κατάμεστο "Βελοντρόμ", στην πρόβα τζενεράλε της για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Η Μαρσέιγ γνώρισε την ήττα με 1-2 στο κατάμεστο "Βελοντρόμ" από τη Λεβερκούζεν, στο τελευταίο φιλικό της πριν από τις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι Μασσαλοί δεν εμφάνισαν καλή εικόνα, επηρεασμένοι και από τις πολλές μεταγραφές και την αλλαγή προπονητή.

Αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν ο τερματοφύλακας Πάου Λόπεθ, ο οποίος φέρει ευθύνη και στα δύο γκολ των Γερμανών. Στο 15ο λεπτό, έκανε άστοχη έξοδο, χτύπησε τον Ζοφρέ Κοντογκμπιά, με τον ανενόχλητο Ζονατάν Τα να πιάνει την κεφαλιά για το 1-0. Στο 40' δέχθηκε ακόμα χειρότερο γκολ, με απευθείας κόρνερ από τον Ναντιέμ Αμίρι.

Μοναδικό θετικό ήταν οι κούρσες του άπιαστου Ισμαϊλά Σαρ, ο οποίος αγωνίστηκε για 74 λεπτά. Το τελευταίο μεταγραφιό απόκτημα, ο Ιλιμάν Εντιάιγ, αντικαταστάθηκε στο 58' με κράμπες, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν εκφράζεται τεράστια ανησυχία για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό την προσεχή Τετάρτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μαρθελίνο έκανε πολλές αλλαγές στο 2ο μέρος και μία εξ αυτών, ο 19χρονος Καμερουνέζος εξτρέμ Φρανσουά Μουγκ, ο οποίος μπήκε στο 74' και μείωσε στο 78'.

  • Η σύνθεση της Μαρσέιγ: Λόπεθ (46' Μπλάνκο), Κλος (74' Νεγκουαΐ), Ζιγκό (64' Τουρέ), Μπαλέρντι (46' Μπεμπά), Σογκλό (64' Λόντι), Κοντογκμπιά (65' Γκέιγ), Βερτού (46' Ρονζιέ), Σαρ (74' Μουγκέ), Εντιάιγ (59' Βιτίνια), Ουναχί (74' Χαρίτ), Ομπαμεγιάνγκ (74' Γκεντουζί)
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΡΣΕΙΓ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ