CHAMPIONS LEAGUE

Μαρσέιγ - Άιντραχτ 0-1: Επεισοδιακή νίκη και φωτιά στον 4ο όμιλο

Οι παίκτες της Άιντραχτ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Μαρσέιγ για τη φάση των ομίλων του Champions League 2022-2023 στο "Βελοντρόμ", Μασσαλία | Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022
Οι παίκτες της Άιντραχτ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Μαρσέιγ για τη φάση των ομίλων του Champions League 2022-2023 στο "Βελοντρόμ", Μασσαλία | Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022 © 2022 DANIEL COLE/ASSOCIATED PRESS

Η Άιντραχτ έφυγε με νίκη 1-0 από τη Μασσαλία με αντίπαλο τη Μαρσέιγ, σε έναν αγώνα με μεγάλη ένταση μεταξύ των φιλάθλων, που φέρνει τα πάνω κάτω στον 4ο όμιλο του Champions League.

Τα επεισόδια στη Μασσαλία διήρκεσαν δύο ημέρες και η ατμόσφαιρα στο "Βελοντρόμ" ήταν τεταμένη. Η νίκη της Άιντραχτ με 1-0 επί της Μαρσέιγ με το γκολ του Γέσπερ Λίντστρεμ για τη 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Champions League αύξησε στο κατακόρυφο την ένταση στις κερκίδες, αλλά και στον όμιλο.

Ο αγώνας της Μαρσέιγ με τη Λεβερκούζεν άρχισε τη Δευτέρα με τα επεισόδια στη Μασσαλία, συνεχίστηκε το απόγευμα της Τρίτης με τη νέα ένταση στους δρόμους της γαλλικής πόλης και την ώρα του αγώνα οι κερκίδες του "Βελοντρόμ" μύριζαν μπαρούτι.

Οι Γερμανοί αξιοποίησαν μία αδράνεια στην άμυνα των γηπεδούχων στο 43ο λεπτό και ο Λίντστρεμ άνοιξε το σκορ, έστω κι αν είχε λίγη ώρα την μπάλα στην κατοχή τους.

Στο 2ο ημίχρονο, η ομάδα του Ίγκορ Τούντορ έχασε τρεις πολύ καλές ευκαιρίες, με μοιραίους τους Αλέξις Σάντσες και Λουίς Σουάρες, που ήταν άστοχοι από καλή θέση.

Η Άιντραχτ θα μπορούσε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις και να βρει το τελειωτικό χτύπημα, αφού οι Γάλλοι άφησαν αρκετά κενά. Σε μία τέτοια περίπτωση, ο Ντάιτσι Καμάντα ξεχύθηκε στην κόντρα και πλάσαρε μόνος του, όμως το γκολ δεν μέτρησε λόγω οφσάιντ.

Το 2-0 πανηγυρίστηκε με κροτίδες και αντικείμενα από την κερκίδα, παρότι δεν μέτρησε. Η Άιντραχτ όμως κατάφερε να κρατήσει το "τρίποντο" και να πάρει τους πρώτους βαθμούς της.

ΜΑΡΣΕΙΓ: Λόπεθ, Μπαγί (65' Γκεντουζί), Μπαλέρντι, Κολάσινατς, Κλος, Ρονζιέ (82' Καμπορέ), Βερτού, Ταβάρες, Παγέτ (59' Ουντέρ), Σάντσες (59' Σουάρες), Ζέρσον (59' Χαρίτ)

ΑΙΝΤΡΑΧΤ: Τραπ, Γιάκιτς (79' Τσάντλερ), Τούτα, Εντικά, Κνάουφ, Χασέμπε, Σο, Λίντστρεμ (79' Μπορέ), Γκέτσε (71' Ρόντε), Καμάντα (88' Εμπίμπ), Κολό Μουανί (88' Αλάριο)

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

Σπόρτινγκ - Τότεναμ 2-0 (90' Παουλίνιο, 90+3' Γκόμες)

Μαρσέιγ - Άιντραχτ 0-1 (43' Λίντστρεμ)

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

04/10 19:45 Μαρσέιγ - Σπόρτινγκ

04/10 22:00 Άιντραχτ - Τότεναμ

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΡΣΕΙΓ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ