CHAMPIONS LEAGUE

Μαρσέιγ - Άιντραχτ: Οδομαχίες μεταξύ αστυνομικών και χούλιγκαν, αστακός η Μασσαλία

Μαρσέιγ - Άιντραχτ: Οδομαχίες μεταξύ αστυνομικών και χούλιγκαν, αστακός η Μασσαλία

Σε επιφυλακή βρίσκονται οι αστυνομικές δυνάμεις της Μασσαλίας ενόψει του αγώνα της Μαρσέιγ με την Άιντραχτ. Οδομαχίες μεταξύ χούλιγκαν και αστυνομίας το βράδυ της Δευτέρας (12/09).

Το βράδυ της Τρίτης (13/09, 22.00, COSMOTE SPORT8HD) η Μαρσέιγ θα φιλοξενήσει την Άιντραχτ Φρανφκούρτης και η αστυνομία της Μασσαλίας έχει μετατρέψει σε φρούριο την Μασσαλία.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά περίπου 8.000 φίλοι της γερμανικής ομάδας βρίσκονται στη γαλλική πόλη για να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση.

Όλη την ώρα μαζί τους βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες προσπαθούν να αποτρέψουν την συνάντησή τους με οπαδούς της Μαρσέιγ.

Το βράδυ της Δευτέρας από τη μία οι οπαδοί της γαλλικής ομάδας έκαναν περιπολίες στην πόλη μήπως βρουν οπαδούς της Άιντραχτ και από την άλλη η αστυνομία είχε κλείσει όλους τους δρόμους που οδηγούσαν στα ξενοδοχεία που έμεναν οι φίλοι των Γερμανών.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να έχουμε οδομαχίες ανάμεσα στους χούλιγκαν της Μαρσέιγ και τις αστυνομικές όταν εκείνοι προσπάθησαν να προσεγγίσουν στην περιοχή που βρίσκονταν οι οπαδοί της Άιντραχτ.

Τα μέτρα ασφαλείας θα παραμείνουν Δρακόντεια αφού υπάρχει μεγάλος φόβος για επεισόδια.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΜΑΡΣΕΙΓ ΓΑΛΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ