ΑΕΚ

Μαρσέιγ - ΑΕΚ: Ο Βιτίνια το 1-0, διαμαρτυρήθηκαν οι παίκτες της Ένωσης για φάουλ του σκόρερ στον Βίντα

Μαρσέιγ - ΑΕΚ: Ο Βιτίνια το 1-0, διαμαρτυρήθηκαν οι παίκτες της Ένωσης για φάουλ του σκόρερ στον Βίντα
PRINT SCREEN

Η Μαρσέιγ άνοιξε το σκορ απέναντι στην ΑΕΚ στο 27ο λεπτό με τον Βιτίνια, σε μία φάση που οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα εξέφρασαν έντονα παράπονα στον διαιτητή ζητώντας επιθετικό φάουλ του Πορτογάλου στον Βίντα.

Το ματς στο "Βελοντρόμ" μεταξύ της Μαρσέιγ και της ΑΕΚ, για την 3η αγωνιστική του Europa League, είχε πολύ καλό ρυθμό και λίγο πριν τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου ήταν η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο εκείνη που έστειλε πρώτη τη μπάλα στα δίχτυα.

Αυτό έγινε στο 27ο λεπτό, με τον Κλος να δέχεται υπέροχη κάθετη πάσα και να βγαίει στην πλάτη της κιτρινόμαυρης άμυνας από τα δεξιά για να κάνει το γύρισμα στο ύψος της μικρής περιοχής, με τον Βιτίνια να κάνει το πλασέ και να νικάει τον Στάνκοβιτς.

Η φάση αυτή σήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από πλευράς παικτών του Αλμέιδα αφού ζήτησαν επιθετικό φάουλ του σκόρερ στον Βίντα (υπήρχε σπρώξιμο), ωστόσο τόσο ο διαιτητής Στεφάνσκι όσο και ο VAR θεώρησαν πως δεν υπήρχε κάτι το αντικανονικό από πλευράς του Βιτίνια και κατακυρώθηκε το γκολ για την γαλλική ομάδα.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΡΣΕΙΓ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ