ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ

Μαρόκο - Μαλάουι 2-1: Πρόκριση στους "8" με ανατροπή για τον Χακίμι και την παρέα του

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση ανάμεσα στο Μαρόκο και το Μαλάουι στο Κόπα Άφρικα
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση ανάμεσα στο Μαρόκο και το Μαλάουι στο Κόπα Άφρικα © 2022 THEMBA HADEBE / AP PHOTO/

Το Μαρόκο αν και βρέθηκε να χάνει με 1-0 από το Μαλάουι τελικά έκανε την ανατροπή με τον Χακίμι να πετυχαίνει το δεύτερο γκολ της ομάδας του και να της δίνει την πρόκριση.

Στους "8" του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής προκρίθηκε το Μαρόκο το οποίο επικράτησε και μάλιστα με ανατροπή του Μαλάουι στο ματς που διεξήχθη την Τρίτη το βράδυ.

Οι τυπικά γηπεδούχοι βρέθηκαν να χάνουν με γκολ που πέτυχε ο Μάνγκο στο 7', με σουτ από 35 μέτρα, αλλά το Μαρόκο είχε δύο δοκάρια και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Εν-Νεσίρι με κεφαλιά ισοφάρισε.

Το 1-1 έμεινε μέχρι το 70’ όταν ο Χακίμι με ασύλληπτο φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 2-1 και το Μαρόκο πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει το Καμερούν.

ΜΑΡΟΚΟ: Μπουνού, Χακίμι, Αγκουέρντ, Σαίς, Μασίνα, Λούζα (80' Μπαρκόκ), Αμαλάχ, Αμραμπάτ, Μπουφάλ (80' Μουνίρ ελ Χανταντί), Εν Νεσίρι (87' Αμπουκλάλ), Ελ Κααμπί.

ΜΑΛΑΟΥΪ: Τομού, Σαανούντι (79' Ντέιβι), Καζίγια, Τζεμπέζι, Τσίρβα, Μόνε, Μπάντα, Ιντάνα (80' Ενγκαλάντε), Μαντιγκά (78' Φοντιάχ), Μουγιάμπα, Μάνγκο.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ