ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μάρκοβιτς: "Το καλοκαίρι θα γυρίσω στον Ολυμπιακό, αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει"

Ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Καλαμάτα για το Κύπελλο Ελλάδας.
Ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Καλαμάτα EUROKINISSI SPORTS

Ο δανεικός στην Παρτιζάν από τον Ολυμπιακό, Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς, με δηλώσεις του στην Zurnal υποστήριξε ότι όπως ορίζει η συμφωνία θα επιστρέψει στους ερυθρόλευκους το καλοκαίρι, όμως δεν γνωρίζει ποιο θα είναι το μέλλον του.

Ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς αγωνίζεται δανεικός στην Παρτιζάν από τον Ολυμπιακό έχοντας σημειώσει 21 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της σερβικής ομάδας σημειώνοντας ανοδική πορεία.

Ο 21χρονος αμυντικός μίλησε στην σέρβικη ιστοσελίδα Zurnal, όπου ανέφερε ότι, όπως ορίζει η συμφωνία, το καλοκαίρι θα επιστρέψει στην Ελλάδα. Από εκεί και πέρα όμως δεν γνωρίζει ποιο θα είναι το μέλλον του, κάτι που θα ξεκαθαρίσει στις συζητήσεις του με τους ερυθρόλευκους.

Το SPORT 24 και ο Σταύρος Γεωργακόπουλος έχουν αναλύσει τις περιπτώσεις των δανεικών του Ολυμπιακού, με τον Μάρκοβιτς να έχει ξεχωρίσει στο πρώτο σκέλος του σχεδιασμού για την επόμενη σεζόν

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάρκοβιτς:

Για το αν θα είναι την επόμενη σεζόν στην Ελλάδα: "Σύμφωνα με το deal του δανεισμού μου, είμαι υποχρεωμένος να γυρίσω στην Ελλάδα το καλοκαίρι. Τη στιγμή αυτή, δεν ξέρω αν είναι πιθανό να με αγοράσει η Παρτιζάν, αν σχεδιάζει να με πουλήσει ο Ολυμπιακός ή να με αφήσει στην ομάδα. Ξέρω ότι σε δύο με τρεις μήνες όταν θα πάω στην Ελλάδα θα μιλήσω με τους ανθρώπους της ομάδας".

Για τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς: "Μιλάμε σχεδόν κάθε μέρα. Είμαστε καλοί φίλοι, θα συνεχίσουμε να κάνουμε παρέα"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΡΤΙΖΑΝ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ