ΠΑΟΚ

Μάρκεβιτς: "Δε θα παρακολουθήσουμε τον ΠΑΟΚ"

Μάρκεβιτς: "Δε θα παρακολουθήσουμε τον ΠΑΟΚ"
INTIME SPORTS

Διαβάστε για ποιο λόγο ο προπονητής της Μέταλιστ, Μίρον Μάρκεβιτς, τόνισε ότι δε θα έρθει άνθρωπος της ουκρανικής ομάδας στην Ελλάδα να κάνει σκάουτινγκ. Τι είπε για το επίπεδο των δύο ομάδων

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Μέταλιστ μίλησε ο τεχνικός της ομάδας, Μίρον Μάρκεβιτς, σχολιάζοντας την κλήρωση που έφερε την ομάδα του αντιμέτωπη με τον ΠΑΟΚ

Ο Μίρον Μάρκεβτς δήλωσε αρχικά: " Τώρα γνωρίζουμε τον αντίπαλο μας για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Σε αυτό το τουρνουά, η ομάδα μας κάνει ντεμπούτο κόντρα στον ΠΑΟΚ. Σε γενικές γραμμές, δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας με όποια ομάδα κι αν παίξεις. Όλες οι ομάδες βρίσκονται σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο. Συμπεριλαμβανομένου του ΠΑΟΚ. Πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα".

Τι ξέρεις για ΠΑΟΚ; " Ξέρω ότι αυτή η ομάδα τερμάτισε στην δεύτερη θέση την περασμένη σεζόν. Έχει εξαιρετικούς δείκτες διαφοράς τερμάτων. Εκεί παίζουν γνωστοί παίκτες όπως ο Βούκιτς και ο Λούκας.Επίσης, προπονητής είναι ο γνωστός Χουμπ Στέφενς. Φυσικά, θα μελετήσουμε αντίπαλός μας πιο πολύ όταν πλησιάσει ο πρώτος αγώνας".

Για το αν είναι καλός που ο πρώτος αγώνας θα γίνει στην Τούμπα; " Είναι δύσκολο να απαντήσεις σε ποια έδρα θα ήταν καλύτερο να γίνει το πρώτο ματς. Κατά προτίμηση, θα είναι καλύτερο που το δεύτερο παιχνίδι θα γίνει στην έδρα μας".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ τερμάτισε στο πρωτάθλημα πίσω από τον Ολυμπιακό. Πως χαρακτηρίζεται το επίπεδο των ελληνικών ομάδων: " Το επίπεδο είναι υψηλό. Οι ελληνικές ομάδες κάθε χρόνο επιβεβαιώνουν τη φήμη τους στον ευρωπαϊκό ανταγωνισμό. Παίζουν γρήγορο, τεχνικό ποδόσφαιρο. Μπορώ να πω ότι το παιχνίδι θα είναι ενδιαφέρον".

Πως σκοπεύετε να προετοιμαστείτε για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ; Θα στείλετε κάποιον να παρακολουθήσει την ελληνική ομάδα; " Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να δούμε φιλικά παιχνίδια, αφού το ελληνικό πρωτάθλημα αρχίζει σε ένα μήνα. Έτσι πρώτα απ' όλα θα ήταν καλύτερο να δουλέψουμε με την ομάδα μας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ