ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μαρίνος: "Μένει η προσπάθεια"

Μαρίνος: "Μένει η προσπάθεια"
INTIME SPORTS

Ο Στέργος Μαρίνος στάθηκε στη δυσκολία του αγώνα με τη Μάλαγα, τονίζοντας όμως ότι ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να παλέψει για το καλύτερο δυνατό στο Europa League.

Αρχικά ο Στέργος Μαρίνος είπε:

"Φάνηκε η ανωτερότητα της Μάλαγα από το πρώτο παιχνίδι. Στο δεύτερο ήταν δύσκολο να γυρίσουμε το σκορ. Η πίεση που ασκούσαν ψηλά μας δυσκόλεψε το παιχνίδι. Εμείς προσπαθήσαμε να πιέσουμε για να τους περάσουμε το άγχος αλλά δεν τα καταφέραμε".

Σε ό,τι αφορά την ευρωπαϊκή συνέχεια του Παναθηναϊκού, τόνισε:

"Μένει η προσπάθεια. ΟΠαναθηναϊκός έχει συνηθίσει να παίζει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και είναι εξίσου σημαντικό το Europa League. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο".

Σπυρόπουλος: "Στην Ισπανία κρίθηκε η πρόκριση"

Για την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο πρώτο ματς με τη Μάλαγα έκανε λόγο ο Νίκος Σπυρόπουλος, που απέδωσε εκεί τη μη πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Αναλυτικά δήλωσε:

"Το κακό ξεκίνημα στην Ισπανία έκρινε την πρόκριση, σήμερα προσπαθήσαμε, μπήκαμε κάπως καλύτερα, είχαμε το έλεγχο και την κατοχή της μπάλας. Δεν δημιουργήσαμε κλασικές ευκαιρίες αλλά θα μπορούσαμε να πετύχουμε το γκολ που τόσο μας έλειψε στις αναμετρήσεις και ειδικά στην Μάλαγα θα μπορούσαμε να το πετύχουμε.

Η Μάλαγα είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά θα μπορούσαμε να ήμασταν καλύτεροι. Ο πρώτος στόχος όπως ήρθαν τα πράγματα ήταν το Europa League, παρότι ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα για το Champions League κάτι που θέλαμε όλοι μας. Συνεχίζουμε έχουμε ένα δύσκολο ματς την Παρασκευή και θα παλέψουμε. Η ομάδα έδειξε πως έχει βάθος και μπορούμε και στις δύο διοργανώσεις".

Σισοκό: "Έπρεπε να μπούμε δυνατά"

Στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν πίεσε αρκετά την εστία της Μάλαγα από το πρώτο λεπτό στάθηκε ο Ιμπραΐμ Σισοκό μετά το τέλος του αγώνα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιβοριανός μέσος:

"Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Αυτό μας είχε πει ο προπονητής. Έπρεπε να μπούμε δυνατά και να σκοράρουμε, δεν τα καταφέραμε να ανατρέψουμε το 2-0. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό στο πρωτάθλημα, ξεκινήσαμε καλά με νίκη. Στην Ευρώπη υπάρχει τοEuropa League, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε αξία και σε αυτή τη διοργάνωση".

Κατσουράνης: "Προσπαθήσαμε για την υπέρβαση"

Ο Κώστας Κατσουράνης επισήμανε ότι η Μάλαγα προκρίθηκε δίκαια παρά την προσπάθεια που έκαναν εκείνος και οι συμπαίκτες του για την υπέρβαση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αρχηγός του "τριφυλλιού":

" Η Μάλαγα ήταν καλύτερη ομάδα από εμάς και στα δυο 90λεπτα και προκρίθηκε δίκαια. Μια ομάδα που ήρθε εδώ και έκλεισε καλά τους χώρους και δε δημιουργήσαμε ευκαιρίες για να πετύχουμε κάποιο γκολ.

Προσπαθήσαμε να κάνουμε μια υπέρβαση. Τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα και στο παιχνίδι της Παρασκευής με τα Γιάννινα. Είναι και το Europa League μια μεγάλη διοργάνωση και γι' αυτό πρέπει να τα δώσουμε όλα".

Καρνέζης: "Ένα σκαλί πάνω από μας οι Ισπανοί"

Με δεμένο το χέρι του αποχώρησε από το ΟΑΚΑ ο Ορέστης Καρνέζης. Ο τερματοφύλακας του "τριφυλλιού" τραυματίστηκε σε μία φάση του πρώτου ημιχρόνου, ωστόσο δεν έχει κάτι το ανησυχητικό.

Για τον αγώνα δήλωσε: " Προσπαθήσαμε σήμερα αλλά ήταν πολύ δύσκολο μετά το πρώτο παιχνίδι. Είναι σημαντικό ότι θα συνεχίσουμε στην Ευρώπη γιατί και το Europa League είναι καλή διοργάνωση. Παίξαμε κόντρα σε μια ισπανική ομάδα και το πρωτάθλημα τους είναι τουλάχιστον ένα σκαλί πάνω από το δικό μας. Αν είχαμε βάλει γκολ στο πρώτο παιχνίδι τα πράγματα θα ήταν καλύτερα. Προσπαθήσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε".

Φορναρόλι: "Δεν μας βγήκε"

Στην τελική προσπάθεια εντόπισε το πρόβλημα ο Μπρούνο Φορναρόλι, που τόνισε: " Ο Παναθηναϊκός κυνήγησε τις φάσεις για ένα γκολ, αλλά δεν μας βγήκε. Κρατήσαμε πολύ την μπάλα αλλά δεν ήμασταν καλοί στην τελική προσπάθεια".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ