ΠΑΟΚ

Μάρινερ στην Τούμπα, Γκόμες στην Βιέννη

Μάρινερ στην Τούμπα, Γκόμες στην Βιέννη

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές που θα σφυρίξουν τον ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Europa League.

Ο Αντρέ Μάρινερ, ο διαιτητής που είχε παίξει τον ΠΑΟΚ στον αγώνα της Τούμπας με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας τον Φεβρουάριο του 2011, ορίστηκε από την UEFA να σφυρίξει το παιχνίδι του "Δικεφάλου" κόντρα στην Ραπίντ Βιέννης, που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Αυγούστου (21.30) στην έδρα των "ασπρόμαυρων".

Το προφίλ του Μάρινερ

Ο Άντρε Μάρινερ γεννήθηκε την 1η Ιανουαρίου του 1971. Η διαιτητική του καριέρα ξεκίνησε... κατά λάθος, όταν σε έναν αγώνα τοπικού πρωταθλήματος αντικατέστησε ένα διαιτητή που δεν μπόρεσε να "δώσει το παρών". Το 2000 έγινε βοηθός διαιτητή στις μικρότερες κατηγορίες. Στις λίστες των πρώτων διαιτητών μπήκε το 2003, ενώ το παρθενικό του παιχνίδι στη μεγάλη κατηγορία έπαιξε στις 13 Νοεμβρίου του 2004 και ήταν αυτό ανάμεσα στην Τσάρλτον και την Νόργουιτς.

Ο Μάρινερ είχε διευθύνει τον αγώνα των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ, Παναθηναϊκός-Οντένσε (3-4), ενώ τον Απρίλιο του 2012 σφύριξε το ντέρμπι τίτλου μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Κάρλος Κλος Γκόμες στην ρεβάνς

Οσον αφορά τον επαναληπτικό που θα διεξαχθεί στις 30 Αυγούστου στην Βιέννη, διαιτητής θα είναι ο Κάρλος Κλος Γκόμες. Ο Ισπανός ρέφερι, γεννημένος στις 30 Ιουνίου 1972, είχε διευθύνει πέρσι το καλοκαίρι το παιχνίδι του Παναθηναϊκού στην Δανία με αντίπαλο την Οντένσε και τον αγώνα που έδωσε η ΑΕΚ στο Βέλγιο κόντρα στην Αντερλεχτ, τον Σεπτέμβριο του 2011.

Από τα αξιοσημείωτα της καριέρας του, όταν το 2008 διέκοψε τον αγώνα Μπέτις-Μπιλμπάο, μετά από ρίψη αντικειμένου το οποίο πέτυχε παίκτη των φιλοξενουμένων.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ