ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρινάκης: "Θέλουμε 50-50"

Μαρινάκης: "Θέλουμε 50-50"
INTIME SPORTS

Δύο σημαντικές συναντήσεις είχε ο Βαγγέλης Μαρινάκης την περασμένη Παρασκευή. Η μία ήταν με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Σωκράτη Κόκκαλη, από τον οποίο πήρε τα εύσημα για την ενίσχυση του συλλόγου και η άλλη με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο.

Οι "ερυθρόλευκοι" διαμαρτυρήθηκαν έντονα όλη την εβδομάδα για τις αποφάσεις του διαιτητή Σταθόπουλου στο ματς με τον Ηρακλή στην έναρξη του πρωταθλήματος που κόστισε την ήττα στον Ολυμπιακό και ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να προλάβει τα χειρότερα.

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στο Καραϊσκάκη μετά το παιχνίδι της Εθνικής με αφορμή τα όσα έγιναν στο Καυτανζόγλειο, με τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού να ζητάει από τον πρόεδρο της ΕΠΟ ισονομία.

" Εμείς δεν θέλουμε να μας ευνοούν οι διαιτητές, αλλά ούτε και να μας αδικούν. Το έχω πει από την πρώτη ημέρα που ανέλαβα ότι θέλουμε διαιτησίες 50-50", φέρεται να είπε ο Βαγέλλης Μαρινάκης.

Ο Σοφοκλής Πιλάβιος άκουσε τις απόψεις του Βαγγέλη Μαρινάκη και συμφώνησε ότι πρέπει να υπάρχει ισονομία στο πρωτάθλημα, ωστόσο, διαφώνησε ότι υπήρχε σχέδιο εναντίον του Ολυμπιακού στο ματς με τον Ηρακλή.

Η διοίκηση των "ερυθρόλευκων" έχει επενδύσει σε παίκτες εγνωσμένης αξίας με υψηλά συμβόλαια και θέλοντας να προστατεύσει την επένδυση αυτή προσπαθεί να μην εμφανιστούν ξανά στο μέλλον... παράξενες διαιτησίες.

Οι "ερυθρόλευκοι" θεωρούν ότι η διαιτησία στην πρεμιέρα ήταν συνέχεια της περσινής αντιμετώπισης της ομάδας από τους διαιτητές συντηρώντας έτσι το αίσθημα της αδικίας.

Την ερχόμενη εβδομάδα ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα έχει νέα συνάντηση τόσο με τον Σοφοκλή Πιλάβιο όσο και με τον Σωκράτη Κόκκαλη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ