ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρινάκης: "Θα πάρουμε πολύ καλό προπονητή"

Μαρινάκης: "Θα πάρουμε πολύ καλό προπονητή"
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανακοίνωσε και αυτοπροσώπως με δηλώσεις του στους δημοσιογράφους το τέλος της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Έβαλντ Λίνεν και άνοιξε το νέο κεφάλαιο τονίζοντας: "Τις επόμενες ημέρες η ομάδα θα έχει έναν πολύ καλό προπονητή". Ο Ερνέστο Βαλβέρδε πάντα στο προσκήνιο.

Αμέσως μετά το τέλος των συναντήσεών του με τον Ντιόγκο στην αρχή και τον Έβαλντ Λίνεν στη συνέχεια, ο Βαγγέλης Μαρινάκης συνάντησε και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, που τον περίμεναν έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Στάθηκε λίγο μπροστά τους πριν αποχωρήσει και ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τον Γερμανό προπονητή, καθώς και τις επόμενες κινήσεις του.

"Με τον κύριο Λίνεν λύσαμε τη συνεργασία μας κοινή συναινέσει", είπε. "Όταν ασχολήθηκα με τον Ολυμπιακό, ήξερα τι θα αντιμετώπιζα. Όμως στη ζωή μου έχω μάθει στα δύσκολα.

Τις επόμενες ημέρες η ομάδα θα έχει έναν πολύ καλό προπονητή. Προχωράμε όλοι μαζί. Στόχος μας παραμένει η κορυφή. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια".

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για τη συνάντησή του με τον Ντιόγκο: "Έχουμε μάθει στα δύσκολα και προχωράμε μαζί. Στόχος είναι η κορυφή", επανέλαβε και φυσικά δεν είπε το παραμικρό σχετικά με τον αντικαταστάτη του Λίνεν.

Η επισήμανσή του, ωστόσο, πως θα πρόκειται για "έναν πολύ καλό προπονητή" παραπέμπει κυρίως στον Ερνέστο Βαλβέρδε, για τον οποίον είναι γνωστό πως ο κ. Μαρινάκης τρέφει μεγάλη εκτίμηση. Πάντως ο Ισπανός δεν είναι ο μοναδικός υποψήφιος.

Στην τελική επιλογή, όμως, αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο και η συζήτηση που είχε το πρωί της Παρασκευής ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς, που είναι ο σύμβουλός του επί των μεταγραφών. Το βέβαιο είναι πως η απόφαση θα ληφθεί άμεσα (χρονικά περιθώρια άλλωστε δεν υπάρχουν) και ίσως και μέσα στο Σαββατοκύριακο να υπάρξουν ανακοινώσεις.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ