ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Μαρινάκης στον διαιτητή μετά από το τέλος του αγώνα με τη Λίβερπουλ: "Σεβαστείτε τους παίκτες"

Μαρινάκης στον διαιτητή μετά από το τέλος του αγώνα με τη Λίβερπουλ: "Σεβαστείτε τους παίκτες"

Έξαλλος ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά από το φινάλε του αγώνα με τη Λίβερπουλ, εξέφρασε τα παράπονά του προς τον διαιτητή, κάνοντας λόγο για έλλειψη σεβασμού.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ απείχε μερικά μόλις δευτερόλεπτα από έναν χρυσό βαθμό στο παιχνίδι με τη Λίβερπουλ, είδε όμως τον Ντάργουιν Νούνιες να σκοράρει στο 90+9' και να δίνει στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ τους τρεις βαθμούς της νίκης, για πρώτη φορά μετά από σαράντα (40) χρόνια.

Οι αποφάσεις του διαιτητή και το γεγονός πως το γκολ επετεύχθη αφού είχαν συμπληρωθεί τα οκτώ λεπτά των καθυστερήσεων προκάλεσαν τον εκνευρισμό των ανθρώπων της Νότιγχαμ Φόρεστ, με τα μέλη της αποστολής να περικυκλώνουν τους διαιτητές της αναμέτρησης μετά από την ολοκλήρωση αυτής.

Σύμφωνα μάλιστα με τον Τύπο στην Αγγλία, ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξέφρασε αυτοπροσώπως τα παράπονά του, ενώ σύμφωνα με τη Daily Mirror πλησίασε τον διαιτητή, λέγοντας πως "σεβαστείτε τους παίκτες, αυτό συμβαίνει κάθε βδομάδα".

Παρεμπιπτόντως, σε μέρος του Τύπου στην Αγγλία γίνεται λόγος για φωνές των μελών της Νότιγχαμ Φόρεστ προς τους διαιτητές, με τους ανθρώπους του αγγλικού συλλόγου να αρνούνται το γεγονός.

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ