ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρινάκης στο BBC: "Υπάρχει κάτι μαγικό σε αυτό το γήπεδο στον Πειραιά"

Μαρινάκης στο BBC: "Υπάρχει κάτι μαγικό σε αυτό το γήπεδο στον Πειραιά"
BBC

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε και στο BBC για την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Europa Conference League. Τι είπε για τη Νότιγχαμ.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε στο BBC έπειτα από την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Europa Conference League εις βάρος της Άστον Βίλα.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ υποστήριξε ότι το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" έχε "κάτι μαγικό" που βοηθάει τους Πειραιώτες να πετυχαίνουν τους στόχους τους.

"Ήταν ένα πολύ μεγάλο επίτευγμα για τους παίκτες μας, τον προπονητή μας και το φανταστικό κοινό. Όλοι μάς υποστήριξαν. Υπάρχει κάτι μαγικό σε αυτό το γήπεδο στον Πειραιά, έχεις αυτήν τη θετική ενέργεια που σε βοηθά και νιώθεις νικητής από την αρχή", δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για τη μάχη παραμονής της Νότιγχαμ για την οποία ήταν αισιόδοξος: "Είμαι βέβαιος ότι θα μείνουμε στην κατηγορία και είμαι σίγουρος ότι θα δείτε στα επόμενα χρόνια πού θα έχει φτάσει η Φόρεστ. Είναι μια σπουδαία ομάδα, μας εμπνέει και θέλουμε να κάνουμε περισσότερα και θα δείτε στα επόμενα χρόνια ότι έχουμε μεγάλα όνειρα για τη Φόρεστ".

Στη συνέχεια, ο ιδιοκτήτης του αγγλικού συλλόγου αναφέρθηκε τόσο στην αφαίρεση τεσσάρων βαθμών από τη Νότιγχαμ όσο και στις διαιτησίες των αγώνων της, για τις οποίες έχει αντιδράσει έντονα μέσω ανακοινώσεων.

"Είναι αγχωτικό εξαιτίας όσων συμβαίνουν από την αρχή της χρονιάς με κάποιες αποφάσεις και αφαίρεση βαθμών. Δεν είναι δίκαιο αυτό που έχει γίνει μέχρι τώρα. Οι αποφάσεις των διαιτητών μας έχουν κοστίσει βαθμούς και αυτό είναι κάτι που έχει επαναληφθεί και επαναληφθεί και αυτό που περιμένουμε από την Premier League και τους διαιτητές είναι να διορθώσουν αυτά τα λάθη. Είναι κρίμα, γιατί έχουμε μεγάλη όρεξη για τον σύλλογο και δεν τα παρατάω ποτέ".

"Ήταν πολύ απογοητευτικό να βλέπω τρία επαναλαμβανόμενα λάθη που έγιναν από τον ίδιο παίκτη της Έβερτον. Επίσης είχαμε ενημερώσει τον πρόεδρο της Premier League ότι όλοι οι διαιτητές έχουν μια προτίμηση, ποια ομάδα υποστηρίζουν. Δυστυχώς δεν συνέβη τίποτα και δεν έκαναν καμία αλλαγή και μετά είδαμε αυτό που είδαμε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΝΟΤΙΓΧΑΜ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ