ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρινάκης σε Ζαρντίμ: “Διάλεξε όποιον θέλεις για 10άρι”

INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης γευμάτισε με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ σε ψαροταβέρνα στο Μικρολίμανο. "Διάλεξε όποιον θέλεις για 10άρι και θα τον πάρουμε", είπε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού στον Πορτογάλο τεχνικό.

Λίγο μετά το τέλος της επίσημης παρουσίασης του Λεονάρντο Ζαρντίμ από την ΠΑΕ Ολυμπιακός στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, ο Βαγγέλης Μαρινάκης γευμάτισε με τον Πορτογάλο τεχνικό και τους συνεργάτες του σε ψαροταβέρνα στο Μικρολίμανο του Πειραιά.

Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος των “ερυθρολεύκων” είπε στο νέο προπονητή της ομάδας: “Διάλεξε όποιον θέλεις για 10άρι και θα τον πάρουμε”.

Είναι ξεκάθαρη η διάθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη να στηρίξει με θέρμη τον Λεονάρντο Ζαρντίμ στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, όντας έτοιμος να του πραγματοποιήσει μεταγραφές της αρεσκείας του. Ο Πορτογάλος τεχνικός επιθυμεί την απόκτηση ενός ικανότατου επιτελικού μέσου και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού βρίσκεται σε εγρήγορση ώστε να του κάνει το… χατίρι και να φέρει στον Πειραιά το “10άρι” που θα επιλέξει ο νέος προπονητής των Πειραιωτών.

Κατά τη διάρκεια του γεύματος στο Μικρολίμανο, ο Βαγγέλης Μαρινάκης συζήτησε με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ για το “χτίσιμο” της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν, με τον Πορτογάλο κόουτς να λέει στον πρόεδρο: “Το πρώτο πράγμα που θέλω είναι να μελετήσω καλά τους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν. Να τους αναλύσω έναν έναν και μετά να βγάλω ένα πλάνο για τις προσθαφαιρέσεις που χρειάζονται ώστε να είμαστε υπερπλήρεις”.

Στη συνέχεια ο διοικητικός ηγέτης των Πειραιωτών είπε στον νέο τεχνικό του Ολυμπιακού: “Πάρε όσο χρόνο θέλεις. Δες τι χρειάζεσαι και εμείς είμαστε εδώ. Δεν υπάρχει καμιά βιασύνη. Και για “10άρι” διάλεξε όποιον νομίζεις και θα τον αποκτήσουμε”.

Παράλληλα, οι δύο άνδρες αναφέρθηκαν και στο Euro 2012 το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να επισημαίνει στον Λεονάρντο Ζαρντίμ, κάνοντας μία σύγκριση με την εθνική μας ομάδα: “Δεν έχει σχέση η Εθνική Ελλάδας με τον Ολυμπιακό. Εμείς παίζουμε επιθετικά”.

Τότε ο Πορτογάλος τεχνικός απάντησε: “Το έχω καταλάβει ακόμη και από τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ που είδα. Επίσης, βλέπω ότι η Εθνική ομάδα της Ελλάδας είναι αργή. Εμείς θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα γρήγορη που θα είναι πολύ πιεστική μπροστά και θα δημιουργεί επιθέσεις με την ταχύτητα της”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ