ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρινάκης: "Ψευδής, συκοφαντική και κατάπτυστη η νέα μεθόδευση"

Μαρινάκης: "Ψευδής, συκοφαντική και κατάπτυστη η νέα μεθόδευση"
INTIME SPORTS

Στην επίθεση περνά ο Βαγγέλης Μαρινάκης σχετικά με ποινική δίωξη που του ασκήθηκε, υπογραμμίζοντας πως είναι οργισμένος και απορρίπτει τη νέα μεθόδευση προσβολής προς το πρόσωπό του.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός , υπογραμμίζει μέσω της γραπτής του δήλωσης πως όσοι μεθοδεύουν την αποδυνάμωσή του θα λάβουν σκληρή απάντηση, εκφράζει την απορία του για το γεγονός πως αναφέρεται τ'΄όνομά του σε ομιλίες τρίτων και ξεκαθαρίζει πως δεν έχει καμία σχέση.

Επίσης, ο μεγαλομέτοχος των Πρωταθλητών Ελλάδας δηλώνει προβληματισμένος από την άσκηση ποινικής δίωξης εις βάρος του.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, είναι έξαλλος με την εμπλοκή του ονόματός του σε μια υπόθεση που "αποκαλύπτεται" από συνομιλία άλλων ανθρώπων, ενώ θεωρεί πως έχει γίνει κάποιο λάθος σ' αυτή την δικογραφία.

Ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε πριν από λίγο την ακόλουθη δήλωση:

"Με οργή και δικαιολογημένη αγανάκτηση απορρίπτω τη νέα μεθόδευση προσβολής μου, ως ψευδή, συκοφαντική και κατάπτυστη.

Όσοι επιχειρούν την αποδυνάμωσή μου μέσω τέτοιων μεθοδεύσεων είναι καταδικασμένοι σε αποτυχία και θα λάβουν σκληρή απάντηση. Το ψέμα δε προσλαμβάνει μεγαλύτερες ακόμα διαστάσεις, όταν αναφέρονται γεγονότα που ουδέποτε έγιναν.

Μου είναι αδιανόητο το όνομά μου να αναφέρεται σε συνομιλίες τρίτων, σε σχέση με αξιόποινη συμπεριφορά με την οποία ουδεμία έχω σχέση.

Αλλά ακόμα περισσότερο με προβληματίζει ότι αυτό κρίνεται αρκετό για να δώσει την αφορμή άσκησης ποινικής δίωξης εις βάρος μου".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ