ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρινάκης: "Όπως είπα και στα παιδιά, Ελλάδα - θρύλος - θρησκεία μέσα στην Τουρκία, η νίκη θύμισε το μπάσκετ το 2012"

Μαρινάκης: "Όπως είπα και στα παιδιά, Ελλάδα - θρύλος - θρησκεία μέσα στην Τουρκία, η νίκη θύμισε το μπάσκετ το 2012"

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη αφιέρωσε τη νίκη σε όλη την Ελλάδα.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-0 της Φενέρμπαχτσε μέσα στην Τουρκία για τη δεύτερη αγωνιστική του Europa League. Ο πρόεδρος των ερυθρόλευκων, Βαγγέλης Μαρινάκης, στις δηλώσεις του στην COSMOTE ανέφερε πως η νίκη του θύμισε την επιτυχία του Ολυμπιακού στο μπάσκετ το 2012, αποκάλυψε τι είπε στους παίκτες στα αποδυτήρια, ενώ αφιέρωσε τη νίκη του στην Ελλάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρινάκη:

"Σίγουρα είμαστε όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι, ειδικά με αυτή τη νίκη εδώ μέσα στην Πόλη μας. Ζήσαμε μεγάλες στιγμές, μου θύμισε το 2012 όταν κερδίσαμε στο μπάσκετ. Ήταν κάτι πολύ μεγάλο, είναι αφιερωμένο σε όλους του Έλληνες. Αυτό που είπα με τα παιδιά, Ελλάδα-Θρύλος, Θρησκεία μέσα στην Τουρκία.

Ευχαριστούμε τους παίκτες, το προπονητικό τιμ, παίξαμε δυνατά, όπως πρέπει να παίζει ο Ολυμπιακός, θα θυμόμαστε για πολλά χρόνια αυτή τη νίκη. Όμως η γιορτή θα τελειώσει γρήγορα. Την Κυριακή έχουμε μεγάλο ματς τον Παναθηναϊκό, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να νικήσουμε.

Και στα δύσκολα ονειρευόμαστε, βιάζονται κάποιοι φίλοι να βγάλουν συμπεράσματα. Ο Ολυμπιακός Αποτελείται από πολύ καλούς παίκτες και από μία διοίκηση που είναι δίπλα στην ομάδα και λύνει προβλήματα. Ανεβάζουμε ψηλά τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα και στην Ευρώπη".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROPA LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ