ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρινάκης: "Η οικογένεια του Ολυμπιακού είναι μία"

Μαρινάκης: "Η οικογένεια του Ολυμπιακού είναι μία"

Διεξήχθη το Σάββατο (18/6) το Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7, όπου έδωσε το παρών Βαγγέλης Μαρινάκης. Για μεταγραφικά, Ρομπέρτο και διαρκείας μίλησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ. Η κίνηση της ΚΑΕ για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη.

Για μια ακόμη χρονιά πραγματοποιήθηκε το Παγκόσμιο Συνέδριο Συνδέσμων της Θύρας 7. Τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, υποδέχτηκε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε και αντάλλαξε απόψεις και με τους οπαδούς του Ολυμπιακού, ενώ αναφέρθηκε σε θέματα μεταγραφικής φύσεως, στον Ρομπέρτο, τον Καπίνο, την απόφαση του να διατηρηθούν χαμηλά οι τιμές των διαρκείας και τις πάσης φύσεως επιθέσεις που δέχεται ο σύλλογος.

Μαρινάκης: "Η οικογένεια του Ολυμπιακού είναι μία"
Μαρινάκης: "Η οικογένεια του Ολυμπιακού είναι μία"

"Τελείωσε μια χρονιά γεμάτη ρεκόρ, για τον Σύλλογο μια χρονιά γεμάτη τίτλους και ελπίζω ότι του χρόνου θα είναι ακόμα καλύτερα! Δε διαχωρίζω ποτέ την ΠΑΕ από τον Ερασιτέχνη. Για μένα είναι ένα! Η οικογένεια του Ολυμπιακού είναι μια!", τόνισε αρχικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης και εξήγησε την στασιμότητα που παρατηρείται σε μεταγραφικό επίπεδο:

"Οι μεταγραφές αργούν λόγω Euro αλλά το θέμα στις μεταγραφές είναι να παίρνεις παίκτες καλύτερους από αυτούς που έχεις στο ρόστερ και για αυτό κοιτάζουμε. Περιμένουμε το καλύτερο. Αν ήταν να κάνουμε μεταγραφές όπως αυτές που κάνει η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός, θα φέρναμε 10 κάθε μέρα! Το θέμα είναι να παίρνουμε ποιοτικούς παίκτες".

Μαρινάκης: "Η οικογένεια του Ολυμπιακού είναι μία"

Όσον αφορά την επικείμενη αποχώρηση του Ρομπέρτο, ο ισχυρός άνδρας της πειραϊκής ΠΑΕ τόνισε τα εξής: "Ο Ρομπέρτο θέλει να είναι κοντά στην οικογένεια του και πρέπει κάποια πράγματα, ανθρώπινα, να τα καταλαβαίνουμε. Νομίζω και ο ίδιος θα τοποθετηθεί για το θέμα".

Παράλληλα εξέφρασε την πίστη και την στήριξη του στον Στέφανο Καπίνο, όπως και στους Έλληνες παίκτες της ομάδας γενικότερα: "Εμείς έχουμε τον καλύτερο Έλληνα τερματοφύλακα, τον Καπίνο, τον καλύτερο Έλληνα ποδοσφαιριστή, τον Φορτούνη και άλλα παιδιά που επίσης πρέπει να στηριχτούν. Και ο Φορτούνης θα ήταν ότι είναι σήμερα αν δεν έπαιρνε ευκαιρίες και αν δεν τον στηρίζαμε; Παίκτες όπως ο Σιόβας, ο Μπουχαλάκης, παιδιά με τεράστιο ταλέντο, θα φτιάξουν τη βάση, την ελληνική βάση του Ολυμπιακού μας και της Εθνικής, μαζί με Καπίνο και Φορτούνη".

Για τις επιθέσεις που δέχεται ο ίδιος και ο Ολυμπιακός: "Τόσα χρόνια λάσπη, βαρεθήκαμε να τους ακούμε! Η απάντηση του Ολυμπιακού είναι οι νίκες, οι τίτλοι, το να γινόμαστε διαρκώς καλύτεροι. Και στην Ευρώπη πλέον ο Ολυμπιακός είναι ένα τεράστιο κλαμπ. Θέλω να είστε ψύχραιμοι και να μην δίνετε δικαιώματα".

Μαρινάκης: "Η οικογένεια του Ολυμπιακού είναι μία"

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποκάλυψε και γιατί επέμεινε και φέτος στην πολιτική των χαμηλών τιμών στα εισιτήρια διαρκείας:

"Συνεχίζουμε για δεύτερη χρονιά την πολιτική των πολύ χαμηλών τιμών στα διαρκείας. Την προηγούμενη σεζόν έγινε ιστορικό ρεκόρ από τον κόσμο μας και είμαστε σίγουροι ότι και αυτή τη χρονιά θα υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση! Αυτό που θέλουμε είναι ένα γεμάτο Καραϊσκάκη, γεμάτο ενέργεια, γεμάτο παιδιά που θα γεμίζουν τις καρδιές τους με αγάπη για τον Ολυμπιακό μας".

Σε τοποθέτηση φιλάθλου για τη δημιουργία κλειστού γηπέδου και κολυμβητηρίου για τον Σύλλογο, ο κύριος Μαρινάκης προχώρησε σε μια ιστορική εξαγγελία:

"Εμείς δεν σταματάμε να ονειρευόμαστε για τον Ολυμπιακό! Αυτά που στους άλλους χαρίστηκαν εμείς τα κάνουμε μόνοι μας. Βλέπετε ότι διαρκώς γίνεται καλύτερο το προπονητικό κέντρο, το Καραϊσκάκη... Είναι και δικό μου όνειρο να γίνει ένα κλειστό γήπεδο και ένα κολυμβητήριο για τον Ολυμπιακό. Και γίνονται συζητήσεις για αυτό. Ίσως αυτό το όνειρο όλων των Ολυμπιακών να γίνει πραγματικότητα πολύ πιο γρήγορα από όσο νομίζετε!"

Στον χώρο που διεξήχθη το Συνέδριο υπήρχαν οι κούπες του ποδοσφαίρου, του μπάσκετ και του Ερασιτέχνη, 12 στο σύνολο.

Μαρινάκης: "Η οικογένεια του Ολυμπιακού είναι μία"

Η κάρτα μέλους είναι απαραίτητη για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας και η κάρτα φιλάθλου για την αγορά απλού εισιτηρίου στα παιχνίδια της Ευρώπης και τα ντέρμπι. Τα έσοδα από αυτή την κίνηση θα διατεθούν εξ ολοκλήρου για την οικονομική ενίσχυση των ερασιτεχνικών τμημάτων του συλλόγου.

Μαρινάκης: "Η οικογένεια του Ολυμπιακού είναι μία"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ