ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρινάκης για το Super Cup: " Τα μάτια όλου του κόσμου ήταν στραμμένα στο θρυλικό γήπεδό μας και είμαστε υπερήφανοι"

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με ανάρτησή του στα social media έδωσε τα συγχαρητήρια τους σε όσους εργάστηκαν σκληρά για την επιτυχία του Super Cup.

Η Μάντσεστερ Σίτι κατέκτησε το πρώτο της UEFA Super Cup. Μετά από ένα παιχνίδι με δράμα έως το φινάλε, οι πολίτες επικράτησαν 5-4 της Σεβίλλης στα πέναλτι (1-1 κ.δ.), με τη διοργάνωση του αγώνα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης να στέφεται με απόλυτη επιτυχία.

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε τα συγχαρητήρια τους σε όσους εργάστηκαν σκληρά για την επιτυχία του Super Cup.

Η ανάρτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη:

"Μια μοναδική ποδοσφαιρική βραδιά εχθές, με τον τελικό του UEFA SUPER CUP 2023 στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”. Τα μάτια όλου του κόσμου ήταν στραμμένα στο θρυλικό γήπεδό μας, στον Πειραιά μας, στην ΕΛΛΑΔΑ και είμαστε πραγματικά υπερήφανοι γι’ αυτό! Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσοι εργάστηκαν σκληρά για την επιτυχημένη διοργάνωση αυτού του μεγάλου τελικού!

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στην Μάντσεστερ Σίτι για την κατάκτηση του Super Cup φέτος, αλλά και στην Σεβίλλη για τη δύναμη και το πάθος που έδειξε σε αυτόν τον δυνατό τελικό!".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ SUPER CUP ΕΥΡΩΠΗΣ SUPER CUP ΕΥΡΩΠΗΣ 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ