ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Συγκινημένος ο Μαρινάκης για Μαρσέλο: "Υποδεχόμαστε έναν θρύλο σε μια θρυλική ομάδα, να μείνει μαζί μας για πολλά χρόνια"

Ο Μαρσέλο με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στον αγωνιστικό χώρο του Καραϊσκάκης κατά την παρουσίασή του από τον Ολυμπιακό
Ο Μαρσέλο με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στον αγωνιστικό χώρο του Καραϊσκάκης κατά την παρουσίασή του από τον Ολυμπιακό EUROKINISSI

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ήταν αυτός που παρουσίασε τον Μαρσέλο στο κέντρο του "Γ. Καραϊσκάκης" και ευχήθηκε να μείνει στο λιμάνι για πολλά χρόνια, όντας συγκινησιακά φορτισμένος.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, βγήκε μαζί με τον Μαρσέλο στον αγωνιστικό χώρο του "Γ. Καραϊσκάκης", ήταν αυτός που παρουσίασε τον Βραζιλιάνο μπακ στο κέντρο του "Γ. Καραϊσκάκης" μέσα σε αποθέωση από τον κόσμο των "ερυθρόλευκων" που φώναζε "είναι τρελός, είναι τρελός ο πρόεδρος" και ευχήθηκε στον Μαρσέλο να μείνει στο λιμάνι για πολλά χρόνια.

Αρχικά είπε στα αγγλικά: "Σήμερα έχουμε την ευκαιρία να έχουμε μαζί μας τον Μαρσέλο, να υποδεχόμαστε έναν θρύλο που έρχεται σε μια ομάδα θρύλο".

Και συνέχισε, εμφανώς συγκινημένος από το κλίμα που επικρατούσε στο γήπεδο, τονίζοντας πως θέλει ο Μαρσέλο να κατακτήσει πολλούς τίτλους με την ομάδα του Πειραιά:

"Του εύχομαι να είναι δυνατός, να είναι μαζί μας για πολλά χρόνια και όλοι μαζί όπως είμαστε εδώ να πανηγυρίσουμε στην Ελλάδα και στην Ευρώπη νίκες και τίτλους".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΑΡΣΕΛΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ