ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρινάκης: "Εύχομαι στον Θρύλο μας να κατακτά νίκες, τίτλους, κορυφές"

Ο Βαγγέλης Μαρινής στη φιέστα του Ολυμπιακού στο 44ο πρωτάθλημα
Ο Βαγγέλης Μαρινής στη φιέστα του Ολυμπιακού στο 44ο πρωτάθλημα EUROKINISSI SPORTS

Ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλε ευχές για υγεία και περισσότερα χαμόγελα στο νέο έτος στην οικογένεια του Ολυμπιακού και όλους τους Έλληνες.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, έστειλε το δικό του μήνυμα για το νέο έτος, στο οποίο ευχήθηκε υγεία και πολλά χαμόγελα στην οικογένεια του Ολυμπιακού και φυσικά όλους τους Έλληνες.

Τέλος για την ομάδα του Πειραιά ευχήθηκε να κάνει "αυτό για το οποίο γεννήθηκε", το οποίο είναι να κατακτά νίκες, τίτλους και κορυφές.

Αναλυτικά το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη για το 2023: "Εύχομαι σε όλη την οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και σε όλους τους Έλληνες, μια δημιουργική χρονιά με υγεία και περισσότερα χαμόγελα.

Με πίστη και δουλειά μπορούμε να κάνουμε θαύματα και να προσφέρουμε και τη στήριξή μας σε όσους συνανθρώπους μας την έχουν ανάγκη.

Στον ΘΡΥΛΟ μας εύχομαι να κάνει αυτό για το οποίο γεννήθηκε. Να κατακτά νίκες, τίτλους, κορυφές. Οι αθλητές μας σε όλα τα σπορ να τιμούν με όλες τις δυνάμεις και τις αρετές τους την ερυθρόλευκη.

Να θυμάστε όλοι ότι είμαστε ΝΙΚΗΤΕΣ από την πρώτη μας ανάσα.

Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα"!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ