ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρινάκης: "Ας βοηθήσουμε όλοι"

Μαρινάκης: "Ας βοηθήσουμε όλοι"

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού τόνισε πως είναι διατεθειμένος να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με όλες τις ομάδες και να συζητήσει τον τρόπο που θα πάει μπροστά το ποδόσφαιρο της χώρας, κάτι που απαιτεί την βοήθεια όλων.

Στο ΔΣ της Super League που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (3/4) το παρών έδωσε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, όπου ξεκαθάρισε προς όλους πως είναι ανοιχτός για μια κουβέντα που θα αφορά σε όλα τα θέματα που απασχολούν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αρχικά μπορεί να επικράτησε ένταση μεταξύ των παρευρισκόμενων, ωστόσο στην συνέχεια υπήρξε ενωτική στάση από τον Βαγγέλη Μαρινάκη για ένα καλύτερο ποδοσφαιρικό προϊόν:

"Δεν έχω καμία αντίρρηση να συζητήσουμε για όλα τα θέματα του ποδοσφαίρου, ειδικά αν υπάρχουν προτάσεις που θα βοηθήσουν τον συνεταιρισμό και περισσότερο τις μικρομεσαίες ομάδες που τον έχουν ακόμη περισσότερο ανάγκη.

Για να κάτσουμε και να συζητήσουμε όμως πρέπει να συμφωνήσουμε ότι δεν θα τορπιλίζουν τα ίδια τα μέλη του τον συνεταιρισμό και συνολικά το ποδόσφαιρο.

Δεν μπορεί κάποιοι να δημιουργούν ζητήματα ή να παρουσιάζουν θέματα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα κάνοντας ζημιά στο ποδόσφαιρο και την ίδια τη λίγκα της οποίας είναι μέλη.

Αν θέλουμε να έχει μέλλον το ελληνικό ποδόσφαιρο ας βοηθήσουμε όλοι", τόνισε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Κρίνοντας από την ανακοίνωση που έβγαλε στην συνέχεια η Super League, αλλά και την ομόφωνη στάση των ομάδων, το συμπέρασμα είναι ένα: πως επί της ουσίας συμφωνούν με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και την προοπτική για το ελληνικό ποδόσφαιρο μέσα από τα λεγόμενα του.

"Κανένα θέμα με Πουλίδο ή Ντιόπ"

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ξεκαθάριζαν το απόγευμα της Πέμπτης (3/4) πως δεν υπάρχει καμία δόση αλήθειας στα δημοσιεύματα του εξωτερικού που συνδέουν τους "ερυθρόλευκους" με πιθανό ενδιαφέρον για τους Άλαν Πουλίδο Ισαγκίρε (23χρονος Μεξικανός διεθνής - επιθετικός) και Παπακουλί Ντιόπ (28χρονος Σενεγαλέζος διεθνής - ανασταλτικός μέσος).

"Μπορεί να επιστρέψει για Ντιόπ ο Ολυμπιακός"

Οι Πειραιώτες τόνισαν πως ο μεταγραφικός σχεδιασμός για την νέα σεζόν θα ξεκινήσει μόλις ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Τέλος, αξίζει να υπενθυμίσουμε πως τα έσοδα της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Σμύρνης (13/4) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" (θα ακολουθήσει και η φιέστα για την κατάκτηση του 41ου πρωταθλήματος στην ιστορία του συλλόγου) θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στην UNICEF.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ