STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Μαρινάκης: "Άλλη μια αγωνιστική με λάθη"

Μαρινάκης: "Άλλη μια αγωνιστική με λάθη"
INTIME SPORTS

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική ο Βαγγέλης Μαρινάκης καυτηρίασε τις κακές διαιτησίες της Superleague, με αφορμή φυσικά τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο πρόεδρος της Superleague, αυτή την φορά με γραπτή του δήλωση, τόνισε πως δεν είναι διατεθειμένος να βγαίνει κάθε αγωνιστική και να λέει για τα διαιτητικά λάθη, όμως επειδή βρισκόμαστε στην αρχή θα πρέπει όλοι οι φορές να βρουν λύσεις.

Κι αν την δεύτερη αγωνιστική το λάθος ήταν υπέρ του "αιωνίου" αντιπάλου, τώρα ο Βαγγέλης Μαρινάκης βγήκε να μιλήσει για τα παράπονα που δίκαια έχει η ΑΕΚ

"Δυστυχώς, για μια ακόμα αγωνιστική ημέρα, τόσο χθες όσο και σήμερα, γίναμε μάρτυρες σωρείας λανθασμένων διαιτητικών αποφάσεων, με αποκορύφωμα τον αγώνα ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης. Δεν είναι στις προθέσεις μου, ούτε στις άμεσες αρμοδιότητές μου, να αναγκάζομαι να καυτηριάζω κάθε αγωνιστική τα διαιτητικά λάθη.

Επειδή όμως βρισκόμαστε στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου, οφείλουμε όλοι οι φορείς να βρούμε άμεσα τις κατάλληλες λύσεις και διαδικασίες, ώστε να εξασφαλιστεί καλύτερο επίπεδο διαιτησίας και γενικά να θωρακιστεί η αξιοπιστία και να διασφαλιστεί η αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου"
, αναφέρει η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ