ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάρικα: "'Εχουμε θυμώσει με τον διαιτητή και τον εαυτό μας"

Μάρικα: "'Εχουμε θυμώσει με τον διαιτητή και τον εαυτό μας"
INTIME SPORTS

Το μεγάλο αστέρι της Εθνικής Ρουμανίας, Τσιπριάν Μάρικα με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Εθνική Ελλάδος και την ήττα με 3-1 υποστήριξε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του είναι πολύ θυμωμένοι για την ήττα και την εμφάνιση τους αλλά τόνισε πως τίποτα δεν έχει κριθεί όσον αφορά στην πρόκριση. (VIDEO).

Το μεγάλο αστέρι της Εθνικής Ρουμανίας, Τσιπριάν Μάρικα, έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τους Παπασταθόπουλο και Σιόβα να τον εξουδετερώνουν.

Ο επιθετικός της Χετάφε όμως μετά το τέλος του αγώνα και αφού μίλησε σε όλους τους Ρουμάνους δημοσιογράφους στάθηκε να μιλήσει στα Αγγλικά και στους Έλληνες εκπροσώπους του Τύπου και έκανε ξεκάθαρο πως τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Ο Μάρικα υποστήριξε πως η Ελλάδα ήταν τυχερή το Σάββατο ενώ αναφέρθηκε και στην διαιτησία αλλά και την απόδοση της Εθνικής του ομάδας λέγοντας πως τόσο αυτός όσο και οι υπόλοιποι είναι ιδιαίτερα θυμωμένοι και ελπίζει την Τρίτη σε ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι:

"Το ελπίζω πρέπει να κάνουμε κάτι. Απόψε δεν ήμασταν καλοί, το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε ήταν οφσάιντ και το τελευταίο αρκετά τυχερό, όμως δεν παίξαμε καλά.

Ελπίζω η τύχη να είναι μαζί μας στο Βουκουρέστι. Βέβαια, πρέπει να παίξουμε καλύτερα, να κάνουμε κάτι. Να παρουσιαστούμε στο παιχνίδι, να είμαστε επιθετικοί, κάτι που δεν κάναμε απόψε".

Θεωρείς ότι έχει κριθεί η πρόκριση;
"
Η Ελλάδα ήταν καλύτερη από εμάς απόψε, πρέπει να το αποδεχθούμε. Η πρόκριση όμως είναι ακόμα ανοιχτή, υπάρχει δεύτερο παιχνίδι. Έχουμε θυμώσει αρκετά. Με όλα, όχι μόνο με τον διαιτητή ή με την εμφάνισή μας. Από αύριο πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τη ρεβάνς".

Είχες δηλώσει πριν το παιχνίδι ότι η Ελλάδα είναι πιο έμπειρη ομάδα, έπαιξε ρόλο αυτό;
"Όπως είχα πει και πριν το παιχνίδι η εμπειρία της Ελλάδας είναι το όπλο της. Πιστεύω όμως πως την Τετάρτη θα παρουσιαστούμε όλοι καλύτεροι. Απόψε, όπως σας είπα, ήταν η καλή βραδιά της Ελλάδας, ελπίζω η επόμενη να είναι δική μας".

Πριν την έναρξη του αγώνα όλοι περίμεναν ένα βαρετό παιχνίδι με λίγα γκολ, δεν εξελίχθηκε όμως έτσι;
"Ναι είναι γεγονός, περιμέναμε πως θα είναι ένα αργό παιχνίδι και πως η Ελλάδα δεν θα πιέσει για να πετύχει νωρίς το γκολ. Όμως το πρώτο γκολ ήρθε γρήγορα και το παιχνίδι άνοιξε, κάτι που μας κόστισε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ