ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μαριάνο Ντίας: "Ελπιίζω να επιστρέψω γρήγορα"

Real Madrid's Mariano Diaz celebrates after scoring his side's fifth goal during a friendly soccer Audi Cup match between Real Madrid and Fenerbahce Istanbul at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Wednesday, July 31, 2019. (AP Photo/Matthias Schrader)
Real Madrid's Mariano Diaz celebrates after scoring his side's fifth goal during a friendly soccer Audi Cup match between Real Madrid and Fenerbahce Istanbul at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Wednesday, July 31, 2019. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστό πως προσβλήθηκε από τον κορονοϊό, ο Μαριάνο Ντίας έστειλε μήνυμα μέσω των social media, τονίζοντας πως αισθάνεται καλά και πως ελπίζει να επιστρέψει σύντομα στη δράση με τη φανέλα της Ρεάλ.

Δέκα ημέρες πριν από το δεύτερο και πλέον καθοριστικό ραντεβού της με την Μάντσεστερ Σίτι για τους "16" του Champions League (η ρεβάνς της ήττας με 2-1 στο Μπερναμπέου) η ηρεμία στο στρατόπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης διαταράχτηκε απότομα, όταν έγινε γνωστό πως ο Μαριάνο Ντίας βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Ο Ισπανός επιθετικός προσβλήθηκε κατά τη διάρκεια ολιγοήμερων διακοπών που έκανε με την οικογένειά του και θα χάσει τη ρεβάνς με την ομάδα του Γκουαρδιόλα που θα γίνει στην Αγγλία, ωστόσο όπως διαβεβαίωσε με μήνυμά του στα social media, είναι καλά στην υγεία του.

"Γεια σε όλους, σας ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματα υποστήριξης. Είμαι απολύως καλά, χάρη στον Θεό είμαι καλά τόσο εγώ, όσο και η οικογένειά μου, καθώς και οι άνθρωποι του περιβάλλοντός μου.

Τώρα είμαι περιορισμένος στο σπίτι και ελπίζω να επιστρέψω σύντομα στην κανονικότητα για να είμαι σε θέση να βρίσκομαι μαζί με τους συμπαίκτες μου και στην ομάδα. Χαιρετισμούς σε όλους", ήταν το μήνυμα του 26χρονου στράικερ των μερένγκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ