ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ

Μαραντόνα: Το "αντίο" των Σιμεόνε και Ζιντάν στον Ντιεγκίτο

Μαραντόνα: Το "αντίο" των Σιμεόνε και Ζιντάν στον Ντιεγκίτο
AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Οι Ντιέγκο Σιμεόνε και Ζινεντίν Ζιντάν αποχαιρέτησαν τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα μετά τα παιχνίδια της Ατλέτικο και της Ρεάλ με Λοκομοτίβ και Ίντερ αντίστοιχα.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε υπήρξε συμπαίκτης με τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα στην εθνική Αργεντινής και στη Σεβίλλη και δεν θα μπορούσε να μην αποχαιρετήσει τον συμπατριώτη του μετά την θλιβερή είδηση του θανάτου του, υποστηρίζοντας πως ο Ντιεγκίτο ήταν το ίδιο το ποδόσφαιρο.

Μετά το 0-0 με τη Λοκομοτίβ Μόσχας ανέφερε πως "ένας θρύλος έφυγε από κοντά μας. Η γενιά μου μεγάλωσε με τον Μαραντόνα, ήταν αυτός που μας οδήγησε στο ποδόσφαιρο. Ο Μαραντόνα είναι το ποδόσφαιρο. Ήταν και θα είναι ο κορυφαίος. Πάντα με φρόντιζε, όταν παίζαμε μαζί στην Σεβίλλη".

Όσο για τον Ζινεντίν Ζιντάν, μετά το 2-0 της Ρεάλ επί της Ίντερ στο Μιλάνο, ανέφερε: "Είναι τεράστια απώλεια για τον κόσμο γενικότερα, αλλά και για τον κόσμο του ποδοσφαίρου. Θυμάμαι τώρα το Μουντιάλ του 1986. Μας άγγιξε βαρύτατα αυτό το άσχημο νέο. Δεν έχω λέξεις, ήμαστε όλοι στεναχωρημένοι".

TAGS ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ