ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ

Αποκάλυψη για Μαραντόνα: "Ήθελε να ταριχευθεί για να μείνει κοντά μας για πάντα"

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα σε φιλανθρωπικό αγώνα πυγμαχίας
Ο Ντιέγκο Μαραντόνα σε φιλανθρωπικό αγώνα πυγμαχίας AP PHOTO/NATACHA PISARENKO, FILE

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα είχε εκφράσει στους κοντινούς του ανθρώπους την επιθυμία να ταριχευθεί μετά θάνατον, ώστε να μπορεί να βρίσκεται πάντα κοντά στους θαυμαστές του, όπως αποκάλυψε στενός του φίλος.

Όλα τα είχε σκεφτεί όπως φαίνεται ο Ντιέγκο Μαραντόνα. Ο παγκόσμιος θρύλος που έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη (25/11) σε ηλικία 60 χρονών, προδομένος από την καρδιά του, είχε μιλήσει στους δικούς του ανθρώπους για την τελευταία του επιθυμία.

Ο Μαρτίν Αρέβαλο, δημοσιογράφος και στενός φίλος του Ντιεγκίτο, αποκάλυψε στο Tyc ότι σε μία συζήτηση που είχαν κατά τη διάρκεια του lockdown ο θρύλος της Αργεντινής απέρριψε την ιδέα ενός αγάλματος, λέγοντας: "Όχι δεν θέλω άγαλμα, θέλω να με ταριχεύσουν".

Αυτό που ήθελε στην πραγματικότητα ο Μαραντόνα, ήταν "να μείνει μαζί μας για πάντα", τόνισε ο Αρέβαλο.

Μάλιστα, ο δικηγόρος του, Ματίας Μόρλα, του είχε ζητήσει να επισημοποιήσουν το αίτημά του με τη βοήθεια συμβολαιογράφου, κάτι που έκανε στις 13 Οκτωβρίου, όπως ανέφεραν ΜΜΕ της Αργεντινής.

Ωστόσο, ο παγκόσμιος θρύλος οδηγήθηκε στην τελευταία κατοικία του τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (26/11) και η τελετή της ταφής πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο (συνολικά 25 άτομα). Ο Ντιέγκο Μαραντόνα ετάφη δίπλα στους γονείς του στην Μπέλα Βίστα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ