ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ

Μαραντόνα: Μετατέθηκε λόγω κόσμου για τα μεσάνυχτα η ταφή

Οπαδοί του Μαραντόνα θρηνούν έξω από την Κάσα Ροσάδα
Οπαδοί του Μαραντόνα θρηνούν έξω από την Κάσα Ροσάδα AP PHOTO/RODRIGO ABD

Η ταφή του Ντιέγκο Μαραντόνα μετατέθηκε για μετά τα μεσάνυχτα (ώρα Ελλάδας) λόγω του πλήθους που έχει συγκεντρωθεί για να απευθύνει το ύστατο χαίρε στον Αργεντινό και μετά την ένταση με την αστυνομία.

Η ταφή του Ντιέγκο Μαραντόνα ήταν προγραμματισμένο να γίνει στις 21:00 ώρα Ελλάδας - όπως είχε αποφασίσει η οικογένεια του εκλιπόντος - ωστόσο η ουρά τριών χιλιομέτρων των οπαδών του Αργεντινού (εκτιμώνται ότι προσεγγίζουν το ένα εκατομμύριο) - οδήγησε στη μετάθεσή της για μετά τα μεσάνυχτα.

Άλλωστε τις τελευταίες ώρες ασκήθηκαν πιέσεις στην οικογένεια του Μαραντόνα να μετατεθεί για λίγες ώρες η ταφή, καθώς το πλήθος ήταν μεγάλο ενώ παρατηρήθηκε νέα ένταση και επεισόδια με τις αστυνομικές δυνάμεις.

Έτσι η σορός του Μαραντόνα θα παραμείνει για λαϊκό προσκύνημα μέχρι τα μεσάνυχτα (00:00) ώρα Ελλάδας - 19:00 τοπική ώρα - προκειμένου να μπορέσουν οι πιστοί να αποχαιρετήσουν το ίνδαλμά τους.

Ακολούθως ο Ντιέγκο Μαραντόνα - και εάν όλα κυλήσουν με το χρονοδιάγραμμα αυτό - θα οδηγηθεί στην τελευταία κατοικία του με αποστάσεις μεταξύ των παρευρισκομένων λόγω κορονοϊού.

TAGS ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ